Hei!

Päätin tuossa eräs päivä, että kokeillaan itsekin pelien live striimausta, elikkä pelataan ja samalla näytetään muille kun pelataan! 😀 Hauskaa puuhaa ja todellakin mielenkiintoinen oma maailmansa, missä on paljon erilaisia ihmisiä, heidän persoonallisuuksiaan, ongelmiaan ja huippu hetkiä!

Olen sitä kyllä ennenkin tehnyt, mutta en ole suinkaan laittanut omaa naamani esille tai tuonut muutenkaan itseäni ilmi millään tavalla 🙂

Nyt kuitenkin päätin tehdä toisin ja vähän isommalla niin sanotulla vaihteella. Missä olen panostanut streamin ulkoasuun ja sen muihin asetuksiin. Tietenkin päivitettävää – parannettavaa löytyy yllinkyllin, mutta kaikki kuitenkin ajan kanssa. Pyrkimyksenä kuitenkin on nauttia hetkistä mitä pelaaminen minulle itselleni suo.

Minulle itselleni se suo eniten sitä arki hypystä hetkeä, missä pääsen melkein tyystin muun maailman unohtamaan ja pystyn rentouttamaan aivotyöskentelyn mieleiseen tekemiseen.

Pelaan kaikenlaisia pelejä, jotka minua kiinnostavat tai kiehtovat. En mikään ammattilainen ole, eikä minusta semmoista todennäköisesti ole myöskään tulossakaan, mutta pelaan kuitenkin innolla ja mielenkiinnolla! Katsotaan viekö tämä tie minua mihinkään erityiseen suuntaan, avaako se ovia tai mahdollisuuksia.. se jää nähtäväksi..

Käytän tällä hetkellä StreamLabs OBS – stream ohjelmaa jolla sitten taltioin lähetyksen moneen eri paikkaan.

Jos olet Twitch:issä tai jossain muussa alustassa, pistä minulle Follow – Like tulemaan niin olen todella kiitollinen 🙂

Minut löydät näiltä sivuilta!

Tämän hetkinen tietokone kokoonpanoni:

PC

Hiiri

Näppäimistö

Näyttö

Ääni

Stream ohjelma

  • StreamLabs

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: