Verkkokurssit Kusetusta vai Mahdollisuus?

Kirjoitin tuossa aiheesta, kuinka Tienata rahaa netissä? Yhtenä vinkkinä minulla oli juurikin verkkokurssien laatiminen ja tekeminen. Kerroin ja töksäytin, että verkkokurssit ovat kusetusta tai lähellä olevaa sitä hämärää piiriä!

Nyt kuitenkin täytyy muistaa ja vähän eritellä, mitä tarkoitan!  Kouluissahan on paljon verkkokursseja ja nämähän ovat todella hyviä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia opetus menetelmiä. Soisin näitä olevan tulevaisuudessa vielä lisää, mutta ne eivät kuitenkaan saisi olla päämääräinen opetus tyyli kouluissa! Vaan ovat tukemassa käytyä koulutusta!

Tällä verkkokurssilla mitä sanoin kusetukseksi en kuitenkaan tarkoita kouluissa tai opetus sivustoilla olevia asioita vaan tämä liittyy bisnes, yritys maailmaan olevaan verkkokursseihin ja enemmänkin netti maailmaan liittyvään. Tämä kirjoitukseni lähtee näköjään puolustus – selittely linjalle aluksi, mutta mitä se haittakoot, koska hyvähän se on selittää asia ja pohjustaa aihetta, että jonkinlaista ymmärrystä tulisi lukijoille!

Verkkokurssithan eivät ole mikään uusi tai vanha ilmiö. Tämä on tulevaisuutta ja näitä tulee lisää! Verkkokurssit ovat voineet olla helposti nauhoitettuja videoita, äänitteitä ja tekstiä. Tämän ihminen pääsee näkemään ja kuuntelemaan sitten omalla ajallansa!

Kusetus!

Se mikä on kusetusta tai lähellä olevaa sellaista, minkä olen huomannut tässä 10 vuoden aikana on juuri tämmöiset automaatio tyyppiset verkkokurssi sivustot! Yleisesti näitä liikkuu, juurikin nettimaailman syöväreissä, missä joku ihminen on luonut verkkokurssin aiheelle esimerkiksi:

  • Kuinka tienata rahaa netissä?
  • Kuinka saat litteämmän vatsan?
  • Kuinka saat luotua lisää myyntiä?
  • Kuinka rikastuin Bitcoineilla?
  • Tai joku muu tämmöinen aihe lähellä tätä tarkoitusta!

Tämän verkkokurssin laatija on luonut tietyn hinnan tälle verkkokurssille.

Olkoot aihe, vaikka tämä ”Kuinka tienata rahaa netissä”,

Haluatko tietää miten?

Maksa 29,90$, niin minä opetan sinut!

Tälle automaatio sivustolle on sitten luotu esittely videot, luotu visuaaliset ja helposti lähestyttävät grafiikat! Johon tuleva “asiakas” voi helposti nähdä ja häkeltyä maksavansa verkkokurssista! Videot ja kaikki materiaali siellä on täysin automatisoitu!

Mitä sinä sitten saat irti tältä sivustolta, kun olet maksanut tämän hinnan? Tietenkin riippuu ihmisestä, kuinka tietävä hän juurikin aiheesta on! Suurimmassa osassa näissä verkkokursseissa on juuri se, että he kertovat sinulle videoilla, että sinun pitää investoida rahaa johonkin tai he kertovat juuri näitä samoja asioita, mitä monet muut kertovat ilmaiseksi ympäri netti maailmaa! Elikkä methodit ja tavat kaikki löytyvät jo internetistä!

Joku voi sanoa, että eikö se ole hyvä, että joku ”asiantuntija” kertoo jollekin tietämättömälle uudelle ihmiselle, että miten hän voi tienata rahaa!! Niin hänen ei tarvitse tätä tietoa etsiä itse! Tosi hyvä juttu joo, mutta ei kuitenkaan näin!

Eli asiakas maksaa palvelusta, joka oli juurikin tämä tieto!

Elikkä tämä verkkokurssin laatija nähdään eräänlaisena konsulttina, joka on kerännyt ilmaiseksi tiedon netistä ja nyt on luonut itsellensä tietämys tason ”asiantuntijuuden” ja luonut toimeentulon tällaisen automaation ympärille!

Kyllä on todella mahtavaa, että joku on keksinyt rahastaa idealla ja luonut juuri tämän toimeentulon, mutta miten tämän nyt selittäisin, että tässä kuitenkin on eräänlainen kusetus taustalla!

Eli kusetetaan ihmistä eräänlaisilla mielikuvilla, tuntemuksilla ja muutoshaluilla maksamaan tämä tietty hinta! Tätä verkkokurssia sitten jaetaan ympäri nettiä ja ihmiset tietenkin haluavat tietää, mitä sieltä sisällöstä löytyykään He voivat olla epätoivoisia, kun eivät osaa tai sitten menettivät työpaikkansa tai ei ole ollenkaan työpaikkaa!

Se tieto, mitä sieltä löytyy, on sitä samaa mitä muistakin löytyy!

Elikkä tämä tieto on ennalta määrättyä!

Tämä sama paska toistuu asiantuntijalta toiselle!

Toivottavasti ymmärsit, mikä tämä kusetus tässä taustalla on! Verkkokurssin laatija kynii sinulta rahat! Minulle henkilökohtaisesti se on ilmiselvää, koska olen nähnyt sen monet kymmenet kerrat, kun olen päässyt näkemään sen sisällön, mitä näissä verkkokursseilta käy ilmi. (En ole ostanut mitään, vaan olen päässyt näkemään ”Nulled” kopiot näistä).

Eli joku muu taho on kopioinut koko verkkokurssin sisällön muille nähtäväksi ilmaiseksi, koska hänkin on nähnyt, että sama tieto toistuu – toistuu ja samat methodit muokataan vain eri sana rakentein!

Tulevaisuus!

Tietenkin voit lähteä itse tälle tielle ja lähteä myymään tällaisia verkkokursseja, mutta mieti siinä, että haluaisitko itse tulla kusetetuksi? Todella hyvänä vinkkinä kerron sinulle, että tee semmoinen verkkokurssi paremminkin joka on ilmainen käyttäjille ja katsojille! Voit käyttää sitä materiaalia uudestaan ja uudestaan, mutta omalla ilmaisella twistillä!

Yritä hankkia toimeentulo jollain muulla tavalla sen verkkokurssin ympäriltä, että et perisi siitä tiedosta mitään! Kuvaa ne videot vaikka YouTubeen tai muuhun mediaan, mihin voit vaikka mainokset laittaa videoon mukaan! Tällä tavalla monet tahot jo tekevätkin! He saavat todella isoja määriä katsojia ja ihmiset oikeasti kiittävät saamastaan opetuksesta!

Tällä tavalla voit hankkia yhteistyö kumppaneita, samanmielisiä ihmisiä tai jopa työtarjouksia!

Tämä on tulevaisuutta ei mulla muuta!

%d bloggaajaa tykkää tästä: