Tämä kyseinen artikkeli keskittyy aiheeseen ovatko verkkokurssit kusetusta vai mahdollisuus? Kirjoitus pohjautuu kuinka tienata rahaa netissä artikkeliin!

Kirjoitus ei ole millään tavalla sponsoroitu ja se on täysin kirjoittajan omien mielipiteiden ja havaintojen pohjaisia. Tämä teksti pohjautuu edeltävään kirjoitelmaan, missä käytiin läpi erilaisia tapoja tienata rahaa netissä?

Artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Verkkokurssit kusetusta vai mahdollisuus?
  • Mitkä Verkkokursseista ovat kusetusta?
  • Mikä tästä sitten tekee sen verkkokurssi kusetuksen?
  • Verkkokurssien tulevaisuuden mahdollisuudet?

Kirjoitin tuossa eräs päivä aiheesta, kuinka Tienata rahaa netissä? Yhtenä vinkkinä minulla oli juurikin verkkokurssien laatiminen ja esittäminen. Kerroin ja töksäytin, että verkkokurssit ovat kusetusta tai lähellä olevaa sitä hämärää piiriä!

Nyt kuitenkin täytyy eritellä ja vähän selventää sitä, mitä tarkoitin kyseisellä lausunnolla! Kouluissahan on paljon verkkokursseja ja nämähän ovat todella hyviä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia opetusmenetelmiä. Soisin näitä olevan tulevaisuudessa vielä lisää, mutta ne eivät kuitenkaan saisi olla päämääräinen opetustyyli kouluissa! Vaan ne olisivat tukemassa kyseistä koulutusta mitä opiskelija on suorittamassa.

Tällä verkkokurssilla mitä sanoin kusetukseksi en kuitenkaan tarkoittanut kouluissa tai opetus sivustoilla olevia asioita vaan tämä liittyy bisnes, yritys maailmaan oleviin verkkokursseihin ja enemmänkin netti maailmaan liittyvään.

Verkkokurssithan eivät ole mikään uusi tai vanha ilmiö. Tämä on tulevaisuutta ja näitä tulee lisää! Verkkokurssit ovat voineet olla helposti nauhoitettuja videoita, äänitteitä ja tekstiä. Tämän ihminen pääsee näkemään ja kuuntelemaan sitten omalla ajallansa!

Mutta siirrytään artikkelin aiheen piiriin, elikkä mitkä ja ovatko Verkkokurssit kusetusta vai mahdollisuus?


Mitkä Verkkokursseista ovat kusetusta?

Olen seurannut ja ollut nettimaailman erilaisten rahan tienauksen menetelmien parissa lukuisia vuosia ja minulle itselleni on tullut useasti vastaan erilaisia verkkokursseja. Olen huomannut paljon mielenkiintoisia verkkokursseja, mutta valitettavasti kuitenkin paljon erittäin tuskallisen huijaavia sellaisia myöskin.

Olen huomannut tässä vuosien aikana paljon automaatiolla toimivia verkkokurssi sivustoja. Yleisesti näitä kursseja liikkuu, juurikin nettimaailman syöväreissä, missä joku ihminen on luonut verkkokurssin aiheelle esimerkiksi:

  • Kuinka tienata rahaa netissä?
  • Kuinka saat litteämmän vatsan?
  • Kuinka saat luotua lisää myyntiä?
  • Kuinka rikastuin Bitcoineilla?
  • Tai joku muu tämmöinen aihe lähellä tätä tarkoitusta!

Tämän verkkokurssin laatija on luonut tietyn hinnan tälle verkkokurssille.

Olkoot aihe, vaikka tämä ”Kuinka tienata rahaa netissä”,

Haluatko tietää miten?

Maksa 29,90$, niin minä opetan sinut!

Tälle automaatio sivustolle on sitten luotu esittely videot, luotu visuaaliset ja helposti lähestyttävät grafiikat! Johon tuleva asiakas voi helposti nähdä ja häkeltyä siitä, että on jo valmis maksamaan verkkokurssista ilmoitetun summan! Kun tämän verkkokurssin luoja on saanut asiakkaan maksun, niin hänelle suodaan sitten pääsy tähän opetus materiaaliin, joka on täysin automatisoitu. Kaikki opetus videot, kirjoitelmat ja kaikki on täysin automatisoitu asiakkaalle nähtäväksi. Asiakas pääsee materiaalin aina kiinni jos haluaa.

Mitä sinä sitten saat irti tältä sivustolta, kun olet maksanut tämän hinnan? Tietenkin riippuu ihmisestä, kuinka tietävä hän juurikin aiheesta on! Suurimmassa osassa näissä verkkokursseissa on juuri se, että he kertovat sinulle videoilla, että sinun pitää investoida rahaa johonkin tai he kertovat juuri näitä samoja asioita, mitä monet muut kertovat ilmaiseksi ympäri netti maailmaa! Elikkä menetelmät, tavat kaikki löytyvät jo internetistä ja ne ovat jo valmiiksi kulutettu puhki.

Verkkokurssiin kerätty materiaali!

Joku voi sanoa, että eikö se ole hyvä, että joku asiantuntija kertoo jollekin tietämättömälle uudelle ihmiselle, että miten hän voi tienata rahaa!!

Niin hänen ei tarvitse tätä tietoa etsiä itse!

Tosi hyvä juttu joo, mutta ei kuitenkaan näin!

Mietitäänpä uudestaan..

Eli asiakas maksaa palvelusta, joka oli juurikin tämä tieto mikä pitäisi auttaa tätä asiakasta erilaisten asioiden selvittämisessä!

Sinälläänsä mahtavaa, että kyseinen tieto ja materiaali on kerätty tälle alustalle ja jos sen tiedon haluaa pitää maksaa. Niin ei tarvitse hakijan itse sitä googlata netistä. Täysin ymmärrettävää tältä osin, että halutaan asiakkaalta välttää tämä tekeminen. Säästyy asiakkaan aikaa ja verkkokurssin laatija joka on tämän tiedon jo kerännyt, niin olisi myös siitä tiedosta hänen hyvä ansaita palkkionsa. Ymmärrän tämä näkökulman, mutta edetään vielä eteenpäin!

Mikä tästä sitten tekee sen verkkokurssi kusetuksen?

Kaiken tämän tekee se sisältö ja toiminta miten sitä tietoa ylipäätänsä jaetaan. Tämän verkkokurssin laatija laaditaan näyttäytymään eräänlaisena konsulttina, jota pitää tavallaan palvoa ja jne. Ainut mitä tämä kyseisen verkkokurssin tekijä on tehnyt! On että hän on kerännyt ilmaiseksi tiedon netistä ja hän on nyt luonut itsellensä asiantuntija tietämys tason statuksen ja luonut toimeentulon tällaisen automaation ympärille!

Kyllä on todella mahtavaa, että joku on keksinyt rahastaa idealla ja luonut juuri tämän toimeentulon, mutta miten tämän nyt selittäisin, että tässä kuitenkin on eräänlainen kusetus taustalla!

Eli kusetetaan ihmistä eräänlaisilla mielikuvilla, tuntemuksilla ja muutoshaluilla maksamaan tämä tietty hinta! Tätä verkkokurssia sitten jaetaan ympäri nettiä ja ihmiset tietenkin haluavat tietää, mitä sieltä sisällöstä löytyykään.

He voivat olla epätoivoisia, kun eivät osaa tai sitten menettivät työpaikkansa tai heillä ei ole ollenkaan työpaikkaa!

Se tieto, mitä sieltä löytyy, on sitä samaa mitä muistakin löytyy!

Tämä tieto on ennalta määrättyä!

Tämä sama paska toistuu asiantuntijalta toiselle!

Tämä kyseinen asiantuntija ei ole sillä menetelmällä todennäköisesti tehnyt yhtään rahaa, mitä hän yrittää esittää. Hänen rahan tienaaminen tulee siitä maksavasta asiakkaasta joka ostaa sen verkkokurssin. Se on se pääasiallinen menetelmä, eikä se sisältö siellä verkkokurssissa.

Siinä verkkokurssissa todennäköisesti löytyy jotain simppeleitä ajatelmia ja jne, mutta se ei kuitenkaan suo ja luo asiakkaalle mitään muuta kuin lisää kysymysmerkkejä ja mahdollisuuksia. Pääasiallisesti sinun pitää investoida johonkin, että saat sitä mitä verkkokurssilta haluat.

Toivottavasti ymmärsit, mikä tämä kusetus tässä taustalla on! Verkkokurssin laatija kynii ihmisiltä rahat! Samaiset kurssien sisällöt vain kopioituu verkkokurssien asiantuntijoilta toiselta toiselle. Tämä sisältö mikä sieltä yleensä löytyy vain toistuu ja toistuu, mutta eriävin sana rakentein. Niin sanotut näiden verkkokurssien asiantuntijat vain vaihtuvat, mutta sisältö ei!


Verkkokurssien tulevaisuuden mahdollisuudet?

Tietenkin tämmöisten verkkokurssien ympärillä liikkuu paljon rahaa ja ihmiset ostavatkin paljon tällaisia kurssi muotoja kouluttaakseen ja yrittävät saavansa lisää tietoa erilaisista teemoista. Tietenkin voit lähteä itse tälle tielle ja lähteä myymään tällaisia verkkokursseja, mutta mieti siinä, että haluaisitko itse tulla kusetetuksi?

Haluaisitko sinä maksaa verkkokurssista esim sen 29,90€ joka on jo valmiiksi kopioitu ja jne. Et välttämättä haluaisi, mutta yrittäjänä tietenkin sinun pitää miettiä sitä omaa toimeentuloasi ja tämän takia monet tämmöisiä verkkokursseja tekevätkin. Se on helppoa ja täysin automaatiota.

Todella hyvänä vinkkinä kerron sinulle, että tee semmoinen verkkokurssi paremminkin joka on ilmainen käyttäjille ja katsojille! Voit käyttää sitä materiaalia uudestaan ja uudestaan, mutta omalla ilmaisella twistillä!

Yritä hankkia toimeentulo jollain muulla tavalla sen verkkokurssin ympäriltä, että et perisi siitä tiedosta mitään! Kuvaa ne videot vaikka YouTubeen tai muuhun mediaan, mihin voit vaikka mainokset laittaa videoon mukaan! Tällä tavalla monet tahot jo tekevätkin! He saavat todella isoja määriä katsojia ja ihmiset oikeasti kiittävät saamastaan opetuksesta!

Tietenkin palkka on pienempää, mutta tällä tavalla voit hankkia yhteistyö kumppaneita, samanmielisiä ihmisiä tai saada jopa työtarjouksia yrityksiin.

Toivottavasti Verkkokurssit kusetusta vai mahdollisuus artikkelistani oli sinulle jonkinlaista hyötyä tai se avasi sinulle mielenkiintoisia uusia ajatuksia.

Toivottavasti myös ymmärsit mitä ajoin kyseisellä kirjoituksella takaa.

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: