Tässä artikkelissa pohditaan Gener8 – nimisestä selain sovelluksesta, joka parantaa mainoskokemusta sivuilla. Gener8 – Parempi mainoskokemus? Onko tämä selainlisäosa tulevaisuutta vai tietynlainen pien projekti joka häviää nopeasti runsaassa kilpailevassa Start Up – maailmassa?!

Tämä kyseinen Gener8 – Parempi mainoskokemus artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu tai mainostettu vaan mielipiteeni ja kokemukseni tästä ovat täysin henkilökohtaiset!

Otsikot artikkelissa ovat seuraavat:

  • Gener8 Parempi mainoskokemus?
  • Mikä on Gener8Ads?
  • Miksi kannattaa ottaa Gener8 lisäosa laajennus käyttöön?
  • Kuvankaappauksia Gener8 hallinta paneelista!
  • Mitä muita hyötyjä Gener8 lisäosalla voidaan saada?
Gener8Ads – Teaser!

Mikä on Gener8Ads?

Gener8 on Englantilainen start-up yritys joka on kehittänyt internet selaimeen liitettävän ilmaisen lisäosa laajennuksen! Toiminta periaatehan laajennuksella on antaa käyttäjälle mahdollisuus hallita mainoskokemustaan erilaisilla internetin sivuilla. Tämän hetkisen artikkelin kirjoitus hetkellä, kyseinen Gener8 – lisäosasovellus voidaan asentaa Chrome ja Firefox selaimiin.

Lyhyesti muotoiltuna Gener8 – sovellus estää mainoksia näkymästä erilaisilla sivustoilla, mutta Gener8 näyttää vastaisuudessaan omia mainoksiaan, jotka ovat räätälöity juuri sinulle nähtäväksi! Kun olet kyseisen mainoksen ”nähnyt” ihan normaalistikkin kuin muutkin mainokset esimerkiksi kilpailevan Googlen. Niin vastaisuudessaan Gener8 maksaa sinulle pientä korvausta tokeneiden muodossa (poletti)!

Nämä tokenit välittyvät automaattisesti sinun Gener8 – tilillesi. Näiden tokeneiden toimintaperjaate toimii siis seuraavasti, että kun joku mainostaja ostaa Gener8Ads yritykseltä tietynlaisen mainoksen, niin Gener8Ads vastaisuudessaan palkitsee käyttäjiänsä omalla komissiolla/palkkiolla.

Gener8 siis myöntää osasta mainostuloistaan käyttäjille, jotka käyttävät kyseistä lisäosa laajennusta. Näillä tokeneilla, mitä Gener8 on sitten myöntänyt automaattisesti käyttäjille, voidaan käyttää tällä hetkellä erilaisten tuotteiden ostamiseen heidän verkkokaupassaan. Näitä tuotteita tällä hetkellä ovat: erilaiset elektroniikka tuotteet, lahjakortit ja hyväntekeväisyyteen liittyvät lahjoitukset.

Valitettavasti kuitenkin tämä Gener8 – verkkokauppa on avoin ainoastaan Englantilaisille kansalaisille! Näkisin kuitenkin, että tulevaisuudessa kyseistä verkkokauppaa voidaan käyttää myös muulla Euroopassa. Ei välttämättä fyysisten elektroniikka tuotteiden ostamiseen, mutta kuitenkin erilaisiin lahjakortteihin jotka käyvät johonkin muuhun verkkokauppaan ja tietenkin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Vaikkakin ansaitsemia tokeneita ei voi käyttää vielä Gener8 – verkkokaupassa, niin hyödyt sovelluksen käytöstä muulla tavoin ja tästä kerron lisää seuraavassa vaiheessa!

Miksi kannattaa ottaa Gener8 lisäosa laajennus käyttöön?

Monethan miljoonat ihmiset käyttävät erilaisia mainoksen esto ohjelmia päivittäin, koska he eivät näe mainoksia hyödyllisinä tai he näkevät sen spämminä, joka vaikeuttaa tai häiritsee heidän internet selailemistaan!

Monet käyttäjistä kuin myös varsinkin minä, haluan hyötyä siitä jotenkin kun minä näen niitä mainoksia. Monethan mainokset eivät puhuttelu minua, eivätkä ne välttämättä kiinnosta minua yhtään. Useassa tapauksessa mainokset ovat vain häiritseviä ja vievät tietyllä tavalla sen keskittymisen pois muualle.

Tietenkin on täysin ymmärrettävää, että monet sivuston ylläpitäjät laittavat omille sivuillensa mainoksia, että he pystyvät ylläpitämään sivustoa lukijoillensa ja kävijöillensä. Kuitenkin kävijänkin olisi tietyllä tavalla hyväkin, että hän hyötyy niiden mainosten näkemisestä jollain tavalla. Gener8 – lisäosa laajennusta käyttäessä tämä mahdollinen hyöty saavutetaan ja kävijäkin on mahdollista sitten jotain myös saadakin.

Tällaisilla Gener8 tyyppisellä mainoshallinta laajennuksella on minun mielestä potentiaalia muuttamaan nykyistä mainos ympäristö maailmaa parempaan suuntaan. Josta varsinkin Google voisi ottaa koppia ja muuttaa käytäntöjäänsä ainakin jollain tavalla miellyttävämmäksi kävijöiden näkökulmasta.

Jos kyseinen Gener8 lisäosa laajennus kiinnostaa, niin käy ihmeessä heidän kotisivuillansa lukemassa lisää! Tällä hetkellä käyttäjiä olisi se noin 25 000 tuhatta, joka tietty on kasvavassa suunnassa. Monet ihmiset ympäri maailmaa eivät vielä tiedä tämän kyseisen laajennuksen olemasta olosta!

Gener8 – This Small Space!

Kuvankaappauksia Gener8 hallinta paneelista!

Hallintapaneeli Kuva 1.
Hallintapaneeli Kuva 2.

Mitä muita hyötyjä Gener8 lisäosalla voidaan saada?

Vaikka Tokenien ja ”ilmaisen” tavaran – palvelun saaminen ei kiinnostaisikaan laajennusta käyttäessä, niin kyseinen lisäosa laajennus myös nopeuttaa netti selaamista ja estää ikäviä elementtejä!

Jos vaikka selailet jotain nettisivuja ja sinulla ei ole mitään mainoksen esto ohjelmaa taustalla päällä! Gener8 upottaa ja syrjäyttää tämän mainoksen automaattisesti, jolloin se toimii tällä hetkellä kuin tämmöinen mainoksen esto-ohjelma ja se näyttää ainoastaan heidän Gener8 mainos logon!

Tavallaan Gener8 toimii siis omana mainoksen esto-ohjelmana, etkä välttämättä tarvitse muita lisäosia ollenkaan. Tietty jos sinulta löytyy esimerkiksi jonkinlainen mainoksen esto-ohjelma, niin Gener8 on hyvä lisä tähän siitä syystä. Koske Gener8 estää varsinkin YouTube- mainokset näkymästä, mitä esimerkisi Adblock ei aina tee.

Saat siis tavallaan kaksinkertaisen hyödyn – suojan mainoksia vastaan jos näin haluat tehdä! Suosittelen vahvasti kuitenkin, että jos tykkäät jostain nettisivuista, heidän sisällöstään ja haluat tukea heitä! Niin ota Gener8 ohjelma tai muu mainoksen esto-ohjelman pois käytöstä heidän sivuiltansa, jotta he saavat mainostuloja. Tällöin mahdollistat heille paremman ja laadullisen sisällön tuottamisen.

Näin minä itse ainakin teen monen toimijan kanssa!

Toivottavasti kirjoittamastani artikkelista oli jonkinlaista hyötä sinulle tai se soi sinulle uutta tietoa tähän Gener8 teemaan liittyen!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: