Gener8 – Parempi Mainoskokemus?

Elikkä mikä on siis Gener8?

Gener8 on internet selaimeen liitettävä ilmainen lisäosa laajennus! Toiminta periaatehan laajennuksella on antaa käyttäjälle mahdollisuus hallita mainoskokemustaan.

Elikkä lyhyesti muotoiltuna Gener8 estää mainoksia näkymästä erilaisilla sivustoilla, mutta Gener8 näyttää omia mainoksiaan, jotka ovat räätälöity juuri sinulle ja näiden mainosten nähtyäsi tienaat niin sanottuja Tokeneita.

Gener8 siis myöntää osasta mainostuloistaan käyttäjille, jotka käyttävät kyseistä laajennusta. Näillä Tokeneilla voit sitten ostaa erilaisia tuotteita itsellesi tai voit vaikka lahjoittaa Tokenit hyväntekeväisyyteen!

Gener8 on Englantilainen start-up yritys, joka minun mielestä on löytänyt niin sanotun “kulta kaivoksen“. Koska monethan miljoonat ihmiset käyttävät erilaisia mainoksen esto ohjelmia päivittäin, koska he eivät näe mainoksia hyödyllisinä tai he näkevät sen spämminä, joka vaikeuttaa tai häiritsee heidän netti selailua.

Monet käyttäjistä varsinkin minä, haluan hyötyä siitä jotenkin, että minä näen mainoksia. Vaikka on ymmärrettävää, että monet sivuston ylläpitäjät laittavat omille sivuillensa mainoksia, että pystyvät ylläpitämään sivustoa lukijoille ja kävijöille.

Se kuitenkin on muuntautunut vuosien varrella ikäväksi haitaksi, kun mainoksia on liikaa tai ne ovat liian suuria puhtaaseen netti selailuun.

Tällaisilla Gener8 tyyppisillä mainoshallinta laajennuksella on minun mielestä potentiaalia muuttamaan nykyistä mainos ympäristö – maailmaa parempaan suuntaan.. Toivotaan näin tapahtuvan jollain tavalla ainakin.

Jos kyseinen Gener8 kiinnostaa, niin käy ihmeessä heidän netti sivuillansa lukemassa lisää! Tällä hetkellä käyttäjiä olisi se noin 25 000 tuhatta.

Nykyjään (3.9.2019) Token-kauppa on avoin ainoastaan Englantilaisille, mutta kun he saavat laajennettua yritystään ja näkyvyyttä uskon, että Token-kaupasta saa ihmiset ostettua digitaalisia lahjakortteja tulevaisuudessa myös täällä Suomessa!

 


Kuvankaappauksia hallinta paneelista!

Hallintapaneeli Kuva 1.

Hallintapaneeli Kuva 2.

Hyödyt?

Vaikka Tokenien ja “ilmaisen” tavaran – palvelun saaminen ei kiinnostaisikaan laajennusta käyttäen, niin kyseinen laajennus myös omasta mielestäni nopeuttaa netti selaamista ainakin vielä!

Miksi näin?

No jos vaikka selailet jotain netti sivuja ja sinulla ei ole mitään mainoksen esto ohjelmia päällä! Gener8 upottaa ja syrjäyttää tämän mainoksen automaattisesti, jolloin se toimii tällä hetkellä kuin tämmöinen mainoksen esto ohjelma ja se näyttää ainoastaan heidän Gener8 mainos logon!

Tämä sitten minun havaintojeni mukaan nopeuttaa netti selaamista ainakin minulla!

Mutta suosittelen vahvasti kuitenkin, että jos tykkäät jostain nettisivuista ja haluat heitä tukea jollain tavalla, niin otat Gener8 ohjelman tai muun mainoksen esto ohjelman pois käytöstä heidän sivuillansa ja he saavat mainos tuloja! Että he pystyvät sinulle tekemään sitten parempaa sisältöä!

Näin minä ainakin teen monen toimijan kanssa!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: