Tämä kyseinen artikkeli keskittyy käsittelemään koronaviruksen vaikutus nettimaailman rahan tienaukseen teemaista aihetta ja pohtii erilaisia lopputuloksia tulevaisuuteen.

Tämä kyseinen koronaviruksen vaikutus nettimaailman rahan tienaukseen artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu ja se on täysin kirjoittajan omien mielipiteiden, kokemuksien ja havaintojen pohjaisia nykyisen vuoden varrelta.

Ajattelin kirjoittaa tästä todella ajankohtaisesta aiheesta nimeltään koronavirus, joka on vaikuttanut maailmanlaajuisesti ihmisten toimintoihin, elämään ja elinkeinoon! Tästä korona aiheesta voi kirjoittaa lukuisia mielenkiintoisia artikkeleita, mutta tulin päätymään kuitenkin siihen aiheeseen joka on minua henkilökohtaisesti koskettanut tämän kohta puolen vuoden aikana! Haluan kirjoittaa aiheesta koronaviruksen vaikutus nettimaailman rahan tienaukseen!

Aihe varsinkin itselleni on todella mielenkiintoinen ja myöskin todella ajankohtainen, koska olen tästä aiheesta saanut itselleni myös iskuja vastaan tämän pandemian aikana. Voisiko sanoa, että olen joutunut koronaviruksen pandemian uhriksi nettimaailman rahan tienauksen näkökulmasta. Se ei ole lyönyt kasvoille tai mitenkään murhannut minua, mutta se on tavallaan nostanut minut ilmaan ja heittänyt syrjään. Koronavirus pandemia on siis vaikuttanut varsinkin minun nettimaailman rahan tienaukseen negatiivisessa mielessä, jokseenkin tietenkin positiivisessa mielessä myöskin, koska se on pakottanut minut muuttamaan toimintasuunnitelmiani.

Siitä syystä halusin koronaviruksesta myöskin kirjoittaa ja aiheeksi tulin valitsemaan:

Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen tällä hetkellä!

ja

Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen pandemian jälkeen!

Näitä kahta kysymystä lähden siis tässä kyseisessä artikkelissa avaamaan, kertomaan ihan omien havaintojeni ja kokemuksieni kautta. Toivottavasti kirjoitukseni avaa jokseenkin uudenlaisia ajatuksia tai tuntemuksia!

Artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Koronaviruksen vaikutus nettimaailman rahan tienaukseen!
  • Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen tällä hetkellä!
  • Vaikutus Verkkokauppa Dropshipper toimintaan?
  • Vaikutus mainoskampanjoihin!
  • Koronaviruksen positiivinen vaikutus nettimaailmassa!
  • Havaintoja pandemian aikana!
  • Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen pandemian jälkeen!
  • Tuotteiden ja palveluiden mainonnan muuttuminen!
  • Lopetus!

Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen tällä hetkellä!

Koronahan on ihan selvästi tehnyt jälkensä ja lommonsa myös nettimaailmassa tapahtuviin rahan tienauksen eri muotoihin. Monet erilaisista toimijoista ovat pakotetusti lopettaneet tai keskeyttäneet toimintansa, koska toiminta edellytyksiä, kävijöitä tai ostajia ei vain ole tarpeeksi heidän nettisivuilleensa mahdollista saada kuin ennen.

Erilaisten palveluiden tai tuotteiden mainostaminenkaan ei ole ollut enää järkevää, koska ihmiset ovat kiinnostuneet ihan erilaisista asioita. Tai ihmiset ovat tyystin tavallaan kadoksissa tai koskemattomuuksissa, jolloin he eivät ole potentiaalisia ostajia, kävijöitä ja jokseenkin muuten hyödynnettävissä. Tuotteita tai palveluita ei ole voinut myydä siis normaalisti kuin ennen.

Osittain kylläkin koronaviruksen pandemian aikana on löytynyt uusia – vanhoja hitti tuotteita ja palveluita, jotka ovat menestyneet tänä aikana. Kuitenkin tappiollisia toimijoita on paljon enemmän ja se tietenkin on ongelmallista! Erilaisia muutoksia on siis tapahtunut jokaisella nettimaailman rahan tienauksen osa-alueella. Joista ensimmäinen, johon tämä koronavirus pandemia kolahti suurestikin oli Dropshipper toiminta!


Vaikutus Verkkokauppa Dropshipper toimintaan?

Varsinkin eBay, Aliexpress ja muut samankaltaiset verkkokauppa alustat ovat selvästi ottaneet iskunsa vastaan ja varsinkin heidän ala toimijansa Dropshipper myyjät ovat myöskin joutuneet tilanteeseen. Missä he eivät voi toimittaa ostettuja tuotteita kuluttajille. Monet nettimaailman rahan tienauksen teemassa olevat ihmiset saavat kuitenkin suurinosa rahansa erilaisten tuotteiden tai palveluiden myymisellä. Tämä on todella ongelmallista, koska tämä aiheuttaa sitten omanlaisensa ketjureaktion muihin toimijoihin tai yrityksiin.

Näistä koronaviruksen aiheuttamista muutoksista oli jo keskusteltu runsaasti erilaisissa foruumeissa Joulukuu 2019 – Tammikuu 2020 aikana. Missä mietittiin erilaisia suunnitelmia elinkeinon jatkamiseen tai kehittämiseen. Nettimaailmassa pyörivät dropshipper myyjät olivatkin jo paljon edellä siinä ajatuksen tosiasiassa ja todellisuudessa, että heidän elikeinonsa tulee varmasti muuttumaan ja heidän täytyy reagoida välittömästi! Monet tahot jo lopettivatkin myymisen Tammikuun lopussa, koska ymmärsivät tilanteen vakavuuden.

On katsos parempi lopettaa myyminen ajoissa, kuin saada negatiivista palautetta ostajilta, joka sitten vaikutti toimijan yleiseen mielikuvaan negatiivisesti esimerkiksi. huonojen arvostelujen muodossa. Lähettämättömät ja toimittamattomat tuotteet kuitenkin piti maksaa (varastointi, verotus ja postikulut). Posti lähetykset varsinkin Aasiasta päin olivat ruuhkautuneet ja tyystin loppuneet. Myyjät antoivatkin ostajille rahat takaisin, koska he tiesivät että eivät voi tuotteita – palveluita heille toimittaa ollenkaan.

Ostajat muutoinkin eivät olleet kiinnostuneet enää ostamaan mitään ja varsinkaan elektroniikkaa, vaatteita tai muita härpäkkeitä. Amazon ja eBay lähettivätkin viestejä myyjille jossa kehottivat että he lopettaisivat myyntinsä tai vähentäisivät sitä olosuhteiden muutosten takia. Tästä syystä toiminta oli viisasta lopettaa tai keskeyttää.

Monet myyjistä kuitenkin jatkoivat kylläkin myymistä melkein samallailla kuin ennenkin, eBay tiedosti tämän ja muutti toimintojaansa siten, että myyjille suodaan lisää aikaa lähettää tuotteet ja heidän myynti tiliänsä ei suljeta niin hätäisesti pandemian takia. Tällä lisättiin turvaa ja varmuutta myyjille.

Muutoksia myös tehtiin hygienia tuotteiden osalta, niitä ei saanut myydä korona nimikkeellä, eikä saanut tehdä hinta keplottelua jossa nostettiin varsinkin maskien hintaa. Myyminen verkkokauppa alustoilla loppui välittömästi jos rikkoi sääntöjä.

Dropshipping myyminen ja toiminta ei ole missään nimessä loppunut, mutta se on kuitenkin hidastunut. Monet myyjistä ovat valitettavasti lisänneet tuotteisiin enemmän hintaa, koska kilpailua ei ole enää niin paljon ja kun tuote pitää lähettää Aasiasta käsin kalliimmalla postipalvelulla.

Nämä useat postipalvelut olivatkin sulkeneet ovensa Aasian päässä ja siitä syystä uusia lähetysmuotoja ja palvelun tarjoajia pitikin löytää nopeasti. Pienemmän toimijat olivat lopettaneet toimintansa, koska eivät pystyneet lähettämään paketteja siten miten paikalliset hallinnot määräsivät. Tästä syystä isoimmat postipalvelun tarjoajat jäivät henkiin pandemian ajaksi, joita monet myyjät joutuivat käyttämäään pakettien lähetyksissä.

Kuitenkin pakettien lähetys hinta oli korkeampi ja tämä postikulujen hinta sitten piti lisätä tuotteiden hintaan. Tätä hinnan muutosta ei kuitenkaan kovin asiakas tullut näkemään, koska se kuitenkin oli aikapienoinen hinnan muutos. Liikutaan noin 0.20 – 2 dollarin suuruisissa hinnan korotuksissa tuotteista riippuen.


Vaikutus mainoskampanjoihin!

Moneltakinhan osin monet tahot lopettivat tai keskeyttivät erilaisten mainosten esittämisen sosiaalisessa mediassa. He eivät siis hankkineet kohdistettuja mainoksia enää samallalailla kuin ennen. Elikkä vaikutus erilaisiin mainoskampanjoihin tänä koronaviruksen pandemian aikana on ollut suurta.

Tämä on ollut todella järkevä muutos mainonnan kannalta, koska mainostajat eivät kuitenkaan tiedä miten ihmiset reagoivat tämän pandemian aikana. Jolloin ei ole mitenkään viisasta tehdä samanlaista kohdistettua mainontaa kuin ennen.

Tietenkin tässäkin monet tahot ovat tehneet päinvastaisesti ja ovat lisänneet tuotteidensa ja palveluidensa mainontaa. Jokseenkin järkevää myös tämäkin, jos tuote – palvelu on nykyisten olosuhteiden kannalta suosittu ja haluttu (Maskit, Hygienia, Urheilu tuotteet, Siivous ja Ruoka).

Tilastojen valossa kuitenkin, mainoksia ei enää osteta niin paljon kuin ennen. Nyt on tavallaan olosuhteiden odottamisen aika, jolloin havannoidaan kuluttajien toimintoja ja haluja.


Koronaviruksen positiivinen vaikutus nettimaailmassa!

Vaikkakin koronaviruksen aiheuttama vaikutus on ollut negatiivista pääosittain, on myös ollut paljon positiivista muutosta nähtävissä ja koettavissa varsinkin bloggaajille, vloggaajille, suoratoisto palveluille ja muille nettisivustoille jotka ovat elävät kävijöiden kautta. Heidän nettikävijä käyttäjä kuntansa on selvästi noussut, tämä on tietenkin ei kovin yllätyksellistä, koska ihmiset kuitenkin ovat enemmän sisätiloissa ja nettipäätteiden lähettyvillä.

Bloggaajien ja vloggaajien kävijämäärät sivuillensa ja videoillensa on noussut ja täten he ovat myös tienanneet enemmän rahaa mainosten tai muiden lähteiden kautta. Toisekseen kylläkin, tämmöiset ammattilais työtä tekevät bloggaaja – vloggaaja tahot tietenkin ovat voineet menettää yhteistyökumppaaniuksia yrityksiin pandemian aikana. Mutta heidän kävijäkuntansa on kuitenkin pysynyt jokseenkin samana tai noussut vähän.

Erilaiset aikuisviihde sivustot tai muutoinkin erottiisiin asioihin liittyvät rahan tienaukset ovat lisääntyneet. Mutta jokseenkin joidenkin treffi sivustojen asiakaskunta on kaikonnut. Tämän kuulin, muutamalta tekijältä, mutta uskoisin kesän tullessa näiden sivustojen pääsevän takaisin samoihin kävijäkuntiin kuin ennenkin.

Kuitenkin pääasiallisesti käyttäjäkunta on kasvanut kaikissa nettimaailmassa liittyvissä palveluissa. Ostaminen kuitenkin on vähentynyt joidenkin tuotteiden osalta jotka toimitetaan Aasiasta, mutta Euroopassa liikkuvien tuotteiden määrä on lisääntynyt. Jokseenkin on nähtävissä, että ostajat haluavat tuotteen nopeasti läheltä ja varmasti, kuin, että odottaisivat sitä muualta maailmalta tulevaksi. Tätä äsköistä huomioita täytyy kylläkin pitää silmällä, mihin tulevaisuus vie.

Havaintoja pandemian aikana!

Nettimaailman tahot olivat todella aikaisesti liikenteessä jos vertaa vaikka länsimaalaisia valtioita ja heidän päättäjiään. Jotka olivat selvästikin hukassa ja heiltä ei tullut jämäkkää tahtoa tehdä tarvittavia muutoksia nopeasti, jotka olisivat lieventäneet suurestikin koronaviruksen leviämistä ja sen aiheuttamia muutoksia yhteiskuntiin. Tuleva muutos nettimaailman rahantienaajille ei ollut heille niin yllätyksellistä, mutta kuitenkin he joutuivat tilanteeseen missä toimintaedellytykset piti muuttaa.

Koronavirus pandemia on selvästikin muokannut nettimaailman ympäristöä, jossa monet toimijat ovat selvästi alkaneet kehittämään omaa toimintakykyään.

Vaikkakin nettitienaajat lopettivat tuotteiden, palveluiden ja muiden asioiden myymisen. He eivät kuitenkaan lopettaneet, vaan monet tahot tällä hetkellä kehittävätkin muita osa-alueitaan. Jotta he ovat sitten valmiina rahaliikenteen uudelleen nousemiseen. Viisasta tietenkin, jota myös jokainen muukin taho kannattaa tehdä tämän pandemian aikana.

Koronaviruksen aikana on noussut uusia ja erilaisia myymisen muotoja. Hygienia tuotteiden myyminen on noussut todella suureksi business malliksi, jossa monet tahot myyvätkin niitä ylihintaan. Monet tahot varmasti rikastuvat koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, mutta suurinosa kuitenkin menettää elinkeino muotonsa.


Mikä vaikutus koronaviruksella on nettimaailman rahan tienaukseen pandemian jälkeen!

On täysin selvää ja varmasti monet yhtyvätkin siihen näkemykseen, että muutos tulee olemaan todella suurta. Kuluttajat ehdottomasti muuntuvat yhteiskunnan muutoksien mukana. Ei suinkaan kaikki näitä muutoksia tule tekemään omaan elämäänsä, mutta yhteiskunnallisti näin massana huomioituna muutokset ovat selvästi nähtävissä 3 vuoden sisällä.

Mitä nämä muutokset sitten ovatkaan loppujen lopuksi, sitä en tiedä myös minä itsekään koska kaikki osa-alueet näitä muutoksia kuitenkin tulevat tekemään. Mutta uskoisin kuitenkin, että erilaisien etätyömahdollisuuksien tekeminen lisääntyy, monet yritykset todennäköisesti lopettavat toimitilansa kokonaan ja suuntaavat työskentelemään etänä. Hygieniaan liittyviin asioihin tullaan lisäämään paljon enemmän rahaa ja aikaa.

Mitä tämä kaikki sitten vaikuttaa nettimaailman rahan tienaukseen pandemian jälkeen! On täysin selvää, että rahan kuluttaminen ja käyttäminen tietenkin jatkuu! Rahan tienaaminen nettimaailmassa myöskin jatkuu melkein samallalailla kuin ennenkin! Aiheet, tuotteet, palvelut tai miten nyt rahaa tienataankin netissä kuitenkin muuntuvat siten, että nettimaailmassa olevat toimijat  kehittävät toimintaansa siten, että se ei olisi niin riippuvainen olosuhteiden muutoksista.

Mitä nämä toiminnat sitten ovat? Todennäköisesti jos rahan tienaus menetelmä on myydä jotain tuotetta tai palvelua. Niin erilaisia lähetys muotoja tullaan lisäämään ja erilaisten suurien varastojen määriä tullaan kasvattamaan. Ei olla riippuvaisia siis maantieteellisistä sijainneista vaan rakennetaan lähetys keskuksia paljon enemmän eri maihin!

Jokseenkin tämä ei ole kuitenkaan täysin mahdollista Aasialaisten eBay – Aliexpress tuotteiden osalta. Koska sieltä tulevat tuotteet ovat jokseenkin aina Free shipping muotoa, näitä tuotteita ei voida kovin toimittaa Eurooppalaisiin tai USAlaisiin varastointi rakennuksiin, koska niistä joutuu sitten maksamaan erillisiä veroja valtioille.

Sanoinkin edeltävissä teksteissä, että etätyömahdollisuus lisääntyy, tämä jokseenkin ei vaikuta nettimaailmassa oleviin toimijoihin, koska he nykyäänkin ovat aikalailla etätyö muodossa. Mutta kuitenkin heidän toimintaympäristönsä muuntuu siten, että he saavat paljon enemmän kilpailijoita!

Koronavirus pandemia, kun työnsi ja synnytti paljon työttömiä ihmisiä. Tämä aiheuttaa sitten syöksy aallon nettimaailman rahan tienauksen menetelmiin ja tästä syystä kilpailu alkaa lisääntymään. Toimijat jotka ovat tällä hetkellä asettuneet monopoli asemaan tuotteellaan tai palvelullaan, täytyy ehdottomasti ymmärtää se vaikutus heidän elinkeinoonsa, koska kilpailevia tekijöitä on tullut lisää.

On todennäköistä ja ehkä viisainta näiden nykyisten monopoli asemassa olevien tehostaa näkyvyyttään ja myöskin tehdä enemmän yhteistyötä muiden tahojen kanssa. Jotta tämä monopoli asema pysyisi, täytyisi ehdottomasti lisätä mainostamista omaan palveluun tai tuotteeseen. Suositeltavaa on, että brändäyksen miettiminen ja hahmottaminen aloitettaisiin välittömästi.

Tämän tekiessään toimijat ovat valmiita tulevaan kauteen, joka on valitettavasti maailmanlaajuinen lama ja inflaatio. Todennäköisesti kuluttajat eivät tätä muutosta näe heti, mutta yrittäjät ja nettimaailman toimijat näkevät nämä toiminnot varmasti kasvavien kulujen kautta. Joka on pakotetusti lisättävä palveluiden ja tuotteiden hintaan. Tästä syystä suosittelisin toimijoiden lopettavan tyhjänpäiväisiin resursseihin kuluttamisen, jotta hinnan korotuksilta voidaan välttyä.


Tuotteiden ja Palveluiden mainonnan muuttuminen!

Mainontahan tulee myös muuntumaan nettimaailmassa jokseenkin erilaiseksi, mutta kuitenkin pysyttelee samojen sääntöjen mukaisesti. Itse näkisin, että varsinkin mainonta muutetaan vielä ympäristö ajattelevammaksi! Jossa kohdistetaan ja korostetaan sitä ajatusta puhtaudesta ja eräänlaisesta turvasta. Mainonta, kun on kohdistettu johonkin palveluun tai tuotteeseen, niin nämä tullaan myös rakentamaan siten myöskin puhtauden ja turvan teemaisiksi.

Elikkä kaikenlaisten hygienia tuotteiden ja palveluiden myynti tulee siis lisääntymään. Tietenkin kun hygienia vaikuttaa terveyteen, myöskin urheilu tuotteet ja palvelut tulevat lisääntymään räjähdysmäisesti. Kaikenlaiset vitamiinit ja terveystuotteet yleensäkin nousevat ihmisten pääasiallisiin ostokohteisiin.

Voisiko sanoa, että kun kuluttajat haluavat terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita koronavirus pandemian jälkeen. Niin myös nettimaailman rahan tienauksen menetelmät myöskin pyrkivät olemaan mukana tässä muutoksen aallossa.

Nämä näkemykset eivät varmastikaan ole mitenkään yllätyksellistä, mutta yleinen vihreyden – terveyden teema selvästi tulee olemaan aihe missä raha tulee liikkumaan.


Lopetus!

Toivottavasti koronaviruksen vaikutus nettimaailman rahan tienaukseen kirjoituksestani löytyi jokseenkin kiinnostavia ajatuksia tai näkemyksiä. Kaikkea tätä olisi voinut tietenkin jatkaa isommassa muodossa, mutta uskoisin että tältä istumalta tässä oli tarpeeksi kirjoitettua tekstiä. Varmasti jokin taho onkin jo kirjoittamassa samaisesta aiheesta kirjaa. Tämän kirjan nimi varmasti olisikin – Impact to money making after the CoronaVirus– tai jotain sinne päin.

Koronavirus on jättänyt pysyvän jäljen yhteiskuntaan, joka ei valitettavasti tule unohtumaan ikinä. Se ei kuitenkaan ole syy olla lopettamatta maailman kehityksen kulkua, vaan tällaisesta ajankohdista täytyy ja pitääkin kehittyä! Ihmiskuntahan on aina kehittynyt vastoinkäymisistään, mutta valitettavasti tämäkin koronavirus pandemia olisi voitu estää tapahtumasta! Tai ainakin sen olisi voitu selvästi lieventää ja hidastaa!

Jokseenkin tuntuukin, että tätä ei haluttu estää vaan se päästettiin syntymään ja tapahtumaan. Tämä idea tai spekulaatio tarvitsisi ihan oman kirjoituksensa, mutta en lähde sitä kirjoittamaan tai avaamaan koska siitä tulisi liian poliittista ja jokseenkin ideologista mättöä!

Mutta jos tätä kyseistä tapahtumaa ei olisi ollenkaan tapahtunut, niin emme myöskään kehittyisi nyt ja tässä!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: