Kyseinen kirjoitus keskittyy kansainväliseen Ebay verkkokauppaan ja pohjautuu käsittelemään aihetta Ebay – kansainvälinen halpa kauppapaikka.

Ebay verkkokauppaan liittyvä artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu tai siitä ei löydy millään muulla tavallakaan mitään maksettua sisältöä. Kaikki artikkelin tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja havaintoja eBay verkkokauppaan liittyen.

Otsikot artikkelissa ovat seuraavat:

 • Ebay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka!
 • Mikä on eBay verkkokauppa!
 • Ebay verkkokauppa Vinkit!
 • Ebay verkkokaupan vaatteiden laatu!?
 • Ebay verkkokauppa hakuominaisuudet!
 • Ebay verkkokauppan tuotteiden lähetys!
 • Mitä kannattaa ja ei kannata ostaa eBay Verkkokaupasta?
 • Mitä ei kannata ostaa eBay Verkkokaupasta?
 • Ebay verkkokauppa myyminen!
 • Ebay verkkokauppa myymisen kulut!
 • Ebay verkkokauppa huijarit!
 • Jälleenmyyjien tilanne eBay verkkokaupassa!
 • Ebay verkkokauppa myynti vinkit!

Päätin kirjoittaa artikkelin kansainvälisestä kauppapaikasta nimeltään Ebay! Ajattelin kirjoittaa ihan Suomenkielisen ohjeen tai enemmänkin pohjustuksen aiheesta! Olen eBay verkkokaupan kautta tehnyt itse paljon ostoksia (Yli 100) kuin myös myynytkin siellä tuhansien dollarien edestä tavaraa! Tällä kirjoituksella minulla on aikomuksena kertoa eBay:n erilaisista elementeistä ja mitä tämä kyseinen verkkokauppa tarjoaa!

Miten se toimii, mitä sieltä saa, mitä sieltä ehkä kannattaa ostaa ja mitä kannattaa välttää. Muutenkin kerron myyjän näkökulmasta pieniä neuvoja, kehotuksia ja varoituksia! Artikkelin lopussa sitten löydät oman myyntivinkki osion!

Toivottavasti pysyt eBay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka artikkelin suoman tiedon mukana!


Mikä on Ebay verkkokauppa!

Ebayhän on jo monet vuodet ollut kasvava verkkokauppa, mistä löytyy kaikenlaisia tavaroita sukista autoihin. Monet sanovat Ebaytä Kiinalaiseksi kaupaksi, mutta tosi asiassahan se on Yhdysvaltalainen yritys. Kuitenkin lausumassa on totuuden pilke, koska suurin osa sen tuotteista jotka ihmiset tilaavat tulevat sieltä Aasiasta päin.

Todennäköisesti Hong Kongin kautta, koska sinne on kehkeytynyt halpojen postilähetysten kehto mistä suuri osa lähetyksistä tullaan lähettämään.

Ebay työllistää nykyisten tietojen mukaan sen 14 000 tuhatta ihmistä ja sen vuotuinen liikevaihto on huimat 10 miljardia dollaria.

Mutta aloitellaanpa Ebay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka! artikkelin pääasiallinen läpikäyminen!


Ebay Verkkokauppa Vinkit!

No ajatellaanpa näin, että olet juuri rekistöröitynyt eBayhin ja olet lisännyt sinne maksu tietosi, olkoot se PayPal tai luottokortti. Elikkä olet valmis ostamaan tuotteita!

Olet eBayn etusivulla ja näet hienoja mainos bannereita erilaisista tuotteista. Varmasti mielenkiintoisia tuotteita löytyy heti etusivuilta, mutta nämä tuotteet etusivulla eivät kuitenkaan ole niitä halvimpia mahdollisia.

Yleisesti kaikki tuotteet, jotka ovat etusivulla tai kun alat etsimään jotain tuotetta kategoriallisesti, niin nämä ovat suurimmalta osin maksettuja buustauksia. Tarkoittaen sitä, että sen kyseisen tuotteen näkyvyyttä on lisätty asiakkaille ja täten se näkyy myös tuotteen hinnassa!

Elikkä se tuote, mikä löytyy etusivulta tai sieltä hakujen ensimmäisten joukosta, ei olekaan se halvin mahdollinen. Jokaisesta tuotteesta voi löytyä monet eri kappaleet ja niissä voi helposti olla monien dollarien ero.

Tietenkin se on sinusta itsestäsi kiinni, mitä aiot ostaa ja keneltä myyjältä aiot sen ostaa. Kuitenkin suosittelen pientä hintakilpailua tuotteiden välillä, koska tulet huomaamaan erittäin isoja hinta eroja, joskus ne ovat vaivaisia senttejä ja joskus ne ovat monien dollarien eroja. Tähän kuitenkin menee todella paljon aikaa, että voit helposti huomata tuntien kuluvan, kun alat eBayssa selailemaan erilaisia tuotteita läpi!


Ebay Verkkokaupan vaatteiden laatu!?

Ebaystahan saa kaikenlaisia asioita halvalla, laatuhan on sitten toinen seikka ja tämän tuotteen laadun yleensä voi nähdä juurikin vaatteissa. Monissa tuoteselostuksen kuvissahan on hienot vaatteet päällä ja ne juurikin istuvat tämän henkilön päälle todella mahtavan sulavasti.

Sitä se ei välttämättä ole juuri sinun ostamassa tuotteessa vaan voit saada niin sanotun B – luokan version tuotteesta. Kuvaa on mahdollisesti myös photoshopattu tai muuten vaan käytetty tietynlaisia malli henkilöitä kuvauksissa korostamaan asioita, että heidän päällänsä se on paras ja teille se myös käy! Eli ota se seikka huomioon, kun vaatteita eBay:stä aiot ostaa.


Ebay Verkkokauppa hakuominaisuudet!

Kun selailet tuotteita, niin suosittelen aina ensiksi valitsemaan valikosta ”Buy It Now” ja ”Free shippingin” hakuominaisuudet. Koska tällä tavalla saat paljon paremmin hahmoteltua, kuinka paljon jokin tuote maksaa. Huono puoli tässä on se, että tämähän karsii joidenkin tuotteiden löytämisen ja näkyvyyden hakutuloksissa varsinkin karsien EU:n alueen ja Yhdysvalloista olevat tuotteet.

Yleisesti EU:n alueella postikulut ovat suuria ja Yhdysvalloilla ei ole halpaa posti sopimusta EU:n kanssa. Yleensä näissä maissa monet myyjät eivät tarjoa ilmaisia postikuluja!

Ebay – Buy It Now ja Freeshipping

Mutta näin tekemällä, kun valitset ”Buy It Now” ja ”Free shippingin” on todennäköisempää, että tuotteet ovat halvempia ja eikä niistä tule sitten ostoskoriin tai maksu vaiheessa erillisiä maksuja näkyviin! Täten näitä helppoja pikku niksiä käyttäen saadaan luotua tämä Ebay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka!

Useasti voi näyttäytyä, että postikulut eivät ole helposti näkyvillä, joten voit ajatella, että tuote on todella halpa, mutta sitten tuleekin loppuvaiheessa 3 – 10$ lisähinta!


Ebay Verkkokauppan tuotteiden lähetys!

Suurimmalta osin, kaikki tuotteet mitä Ebay verkkokaupasta löytyy tulevat Aasiasta päin tai ainakin näin ilmoittavat. Pääosin melkein kaikissa tuotteissa ilmoitetaan, että tuote tulee ilmaiseksi ostajalle. Mutta miten ihmeessä he voivat tuotteita lähettää ilmaiseksi ilman postikuluja asiakkaille? Tähän löytyy hyvä syynsä!

Tuotteet, mitä meille lähetetään ovat yleensä merkitty kirje lähetyksinä, eikä postipaketti lähetyksinä tai ne ovat jollain tavalla merkitty Gift-muotoon tai Sample- muotoon.

Yleensäkin, tuotteet eivät jää ulkomaalaiseen tulliin tai Suomalaiseen tulliin, koska jos siihen on merkitty tuotteen arvoksi alle 5 euroa, niin tälläisistä tuotteista ei tarvitse siten maksaa veroja ja täten Aasiasta tulevat kirjelähetykset tulevat meille ilmaisena! Ebay myyjät käyttävät siis posti järjestelmää hyväksi lähetyksiensä kanssa ja he säästävät tällä menetelmällä paljon kustannuksia varsinkin lähetyskustannuksissa.

Tietenkin näihin ostamiin tuotteisiin on lisätty pakkaus kulut ja pienoiset lähetys extrat, mutta ne ovat todella pieniä summia! En itsekään täysin ymmärrä, kun joskus tuote on niin hyvin pakattu, että pakkaus materiaaliinkin on mennyt enemmän rahaa kuin tuotteen arvoon!

Olen puhunutkin muutaman eBay myyjän kanssa tästä asiasta ja he ovat sanoneetkin, että eivät välitä siitä, koska he ovat vain välittäjiä! He saavat tuotteiden myymisestä välityspalkkion! Joka riippuu tietenkin tuotteesta ja sen määritetystä hinnasta!

Monella eBay myyjällä voi olla monta erillistä tiliä tehtynä palveluun, jotta he voivat saada enemmän myyntiä luotua. He hajauttavat tuotteensa moneen eri kategoriaan ja muuntavat tuotteidensa nimiä luodaakseen myyntiä.

Heillä voi olla sitten tuotteissa eri hinnat, joten he tavallaan kilpailevat itsensä kanssa osittain ostajista! Tällä tavalla he kuitenkin saavat keskitettyä ja hallittua ostajat heidän myynti ilmoituksiinsa, koska myynti tuotteita on kuitenkin niin paljon! Tällä menetelmällä he määrittelevät ostajien käyttäytymistä!


Mitä kannattaa ja ei kannata ostaa eBay Verkkokaupasta?

Tietenkin riippuu ostajasta, mitä hän on yleisesti tarvitsemassa! Halpoja tuotteita Ebayssä löytyy todella paljon, mutta pien elektroniikka siellä on kuitenkin halvinta havaintojeni mukaan! Laatu tietenkin voi olla mitä on!

 • Erilaisia työkaluja löytyy todella runsas määrä ja ne ovat useasti Suomen hinnoista -50%.
 • Kännykkä kuoret ja suojat ovat todella halpoja!
 • Kuntosali tuotteet myöskin.
 • Erilaiset tavaran säilytys tuotteet.
 • Sukat!
 • Vyöt!
 • Pipot!
 • Pienet aurinkopaneeli tuotteet ja valaisimet!
 • Peruukit!
 • Aurinkolasi pussit!

Mitä ei kannata ostaa eBay Verkkokaupasta?

 • Itse välttelen vaatteiden ostoa, koska neljä vaatetta mitä olen sieltä tilannut, on juuri ollut B – luokan tai muutoin huonolaatuisia vaatteita ja en niitä ole pystynyt sitten käyttämäänkään. Useat ihmiset tietenkin ovat saaneet todella hienoja vaatteita, elikkä kaikki vaatteet eivät ole huono laatuisia! Ehkä olen ollut vaan niin huono tuurinen sen osalta!
 • Meikkejä ei kannata ostaa, mutta meikkiin liittyvät muut tarvikkeet ovat halpoja!
 • Aurinkolaseja ei välttämättä kannata ostaa, koska niiden UV suoja ei välttämättä ole ajan tasalla tai sitä ei ole niissä ollenkaan!
 • Ebaysta ei kannata välttämättä ostaa mitään painavaa tuotetta! Olen itse määritellyt tavan karsia tuotteita siten, että kaikki, jotka ajattelen painan paljon niin ne ovat eBay:ssä kalliita! Näin se myös onkin!
 • Kaikki huonekalut tai varaosat johonkin autoon – mopoon ovat kalliita!
 • Sinitarrakin on kallista ja voit maksaa helposti kaksinkertaisen hinnan tästä Suomeen verrattuna.

Olen huomannut, että monet Suomessa myydyt tuotteet ovat halvempia kuin eBay:ssä! Ei kannata ylläpitää sitä käsitettä, että kaikki tuotteet eBay:ssa ovat halpoja! Ebay:ssä on vain erilaisia tuotteita, mitä muualta ei löydy ja täten ne ovat siten mielenkiintoisia!

Suomeen tulevat tuotteethan mitä kaupoissa yleensä myydään, tulevat suurimmilta osin Aasiasta. Olen nähnyt varsinkin joitakin vaatteita myynnissä Suomen verkkokaupoissa ja ne ovat sitten olleet 5 – 10€ kalliimpia Suomen verkkokaupassa!

Elektroniikkaa ajatellen, jos aiot sitä eBaystä ostaa, niin kannattaa myöskin Googlettaa kyseinen tuote, koska monet ihmiset tekevät ostamistaan tuotteistaan videoita ja sitä kautta olen monesti perunut kyseisen tuotteen oston, koska myynti ilmoitus ei ollutkaan sitä mitä luvattiin! Joissakin tapauksissa tuote oli todella huono tai se oli todella pieni!


Ebay Verkkokauppa Myyminen!

Kerroinkin alussa, että olen myynyt Ebayn kautta tuhansien dollarien edestä tavaraa! Tämä ei ole valetta! Olen siis myynyt, mutta en ole siitä kuitenkaan tienannut tuhansia dollareita!

Ebay Nettikauppa Myynnit

Olen ollut Ebayssä jälleenmyyjänä ja jokaisesta myydystä tuotteesta olen saanut välityspalkkion, niin sanotun palkan! Tämä palkka on ollut 15 – 18 dollaria per tuote! En voi sanoa, mitä olen myynyt, mutta olen niitä kuitenkin myynyt jonkin verran.

 • Myynkö tuotteita vielä enään? En.
 • Miksi? Ebay sulki tilini!
 • Miksi? He näkivät minun tekevän jotain yhteisönormin vastaista!
 • Teitkö? En tehnyt!

Vaikka Ebay on jälleenmyyjiä täynnä ja he sallivat sellaisten toimet ja heidän kauppa ympäristönsä tarvitsee heitä! He eivät kuitenkaan niistä tykkää, siispä useita jälleenmyynti tilejä yleensä poistetaan heidän järjestelmästä ulos kuukausittain! Ebay katsos haluaa myyjiä, joilla on heillä itselläänsä se varasto ja tuote hallussa! Voin väittää, että suurimmalla osalla myyjistä näin ei ole.

Kun minä olin jälleenmyyjä, niin minulla ei ollut tuotetta itselläni fyysisesti halussa vaan tuote oli jossain Yhdysvalloissa varastossa odottamassa ostajaa ja FedEx kuljetuspalveluita! Ebay katsos haluaa hallita tietyllä tavalla myyjiä ja ostojen välistä liikennettä. Ihan ymmärrettävää omasta mielestäni, jotta huijarit saadaan kuriin puolin ja toisin.

Minä siis myin tavarat Ebay:n kautta ostajille, otin heidän rahansa vastaan, tein kaiken asiakaspalvelun, toimitin osoitteet eteenpäin ja hoidin yleiset asiat mitkä yleensä liittyy myymiseen! Mutta en missään vaiheessa lähettänyt mitään vaan toinen toimija teki tämän toiminnon.


Ebay Verkkokauppa myymisen kulut!

Myyminen Ebayssa on ongelmallista monesta syystä ja se ei välttämättä ole suotuisa paikka monelle yritykselle edes myydä mitään! Ebayhän ottaa jokaisesta myynti tuotteesta palkkion, joka on -10% tuotteen myynti hinnasta! PayPal tai joku maksun ottaja myöskin ottaa oman siivunsa myynti hinnasta!

Jos ajatellaan tuotteen olevan 50 dollarin arvoinen! Kaikkien kulujen jälkeen tuote onkin 42 dollaria! Tämän jälkeen tuote pitää toimittaa ostajalle! Minun jälleenmyynti tapauksessa tuote kun piti lähettää Yhdysvaltojen sisällä ja tuote sisälsi postikulut! FedEx otti myös oman siivuunsa tuotteesta! Mietitään samoja postikulu hintoja tähän 42 dollarin tuotteeseen, niin tuote onkin 34 dollarin arvoinen myyjälle!

Tästä sitten pitää maksaa sitten erilliset maksut tässä yrityksessä joka näitä myy, verot ja jne! Elikkä Ebayssa myyminen ei välttämättä ole kovin kannattavaa toimintaa muualla maailmassa, varsinkaan Euroopassa Free Shipping menetelmällä ainakaan! On liian paljon erilaisia käsiä ottamassa rahaa välistä, tietenkin normaali yritys maailmassakin näin on, mutta osittain säännöt ja provisiot ovat eri luokkaa!


Ebay verkkokauppa huijarit!

Ebayssä on paljon myös huijareita ostajina, jotka ostavat tuotteen ja maksavatkin sen, mutta ilmoittavatkin, että tuotetta ei tullut ikinä perille! Tämä tarkoittaa sitten sitä, että myyjän täytyy tarkastaa lähetetyn tuotteen tilanne! Aasiasta päin lähetettyjen tavaroiden posti seuranta on ongelmallista, koska niitä ei niin hyvin seurata tai rekisteröidä mihinkään järjestelmiin. Siispä monet huijari ostajat käyttävät tätä järjestelmää hyväksi, että vaikka tavara tulikin kotiosoitteeseen, niin tuotetta ei sitten tullutkaan ostajan väittämän mukaan ja myyjä joutuu suurimmassa osassa tapauksissa maksamaan rahat takaisin!

Tietenkin on myös näitäkin myyjiä, jotka eivät lähetä tuotetta jostain syystä tai sitten tuote on hukkunut oikeasti matkan varrelle!

Omalla kohdallani tuli asiakkaita vastaan, jotka ostivat tuotteen ja sitten maksoivat sen ja tuote olikin lähetetty heti hänelle melkein samanapäivänä! Mutta sitten ostaja ilmoittaakin, että haluaa perua kaupan! Tässä vaiheessahan myyjä on maksanut postikulut tuotteesta ja tuote on tulossa ostajalle!

Posti lähetystähän ei voi enään perua vaan paketti menee ostajalle ja hän sitten pitää lähettää tuote takaisin postikulut myyjään piikkiin! Myyjä kuitenkin menettää tässä postikuluihin menevät rahat! Elikkä tällaisiä ostajia on Ebayssä paljon jotka ostavat, mutta sitten 1 – 2 päivän sisällä peruvatkin kaupan!

Tämä on sitten aiheuttanut sen, että monet myyjistä tarkoituksen omaisesti odottavat ostajaa 2 päivää, eivätkä tee tilaukselle mitään tuona aikana! Jolloin he näkevät, että onko ostaja tosissaan vai ei! Tämä on sitten johtanut siihen, että monia tuotteita ei voi lähettää pikaisella toimituksella, vaikka monet ostajat sitä haluaisivatkin!

Tämä on sitten vastaisuudessaan johtanut siihen, että ostajat lähettävät ja pommittavat erilaisia viestejä myyjille, jossa kysyvät! Milloin lähetät tuotteen! Milloin saan tuotteen! Tietenkin on tärkeää saada ostajalle tietoisuuteen, että milloin näin tulee tapahtumaan!

Mutta kun kuitenkin suurinosa myyjistä Ebay palvelussa on jälleenmyyjiä ja he eivät pysty kontroloimaan, milloin tuote lähtee ostajalle! Tämä on sitten pakottanut myyjien rakentamaan tällainen oma systeemi, missä puolustavat omaa toimeentuloansa vaikka valehtelemalla!

Jälleenmyyjien tilanne eBay verkkokaupassa!

Olisi jokaisen ostajan ymmärrettävä se tilanne, että jälleenmyyjät eivät voi tuotetta lähettää kovin nopeasti kenellekkään! Varsinkin Aasialaisten jälleenmyyjien palkka on todella pientä! Vaikka monet jälleenmyyjien toiminnoista on automatisoitu erillisillä ohjelmistoilla, millä vastaavat ostajille, niin on huomattu, että monet käyttävät Google translate ohjelmia ja täten vastaavat ”ralli” englannilla! Joka ei minua ainakaan haittaa, vaan välillä naurattaa!

Itse huomasin, että monet ostajat Yhdysvalloista, vaikka olivat nimeltään Yhdysvaltalaisia eivät osaa kirjoittaa hyvää Englantia, jolloin niitä oli vaikea myös joskus ymmärtää! Oliko kyseessä joku nopeasti kirjoitettu teksti vai jotain muuta. Sitä en osaa sanoa! Nauratti kuitenkin..

Monet ostajat ovat todella kivoja ja kärsivällisiä, mutta iso prosentti kuitenkin on todella vaativia ja pitävät myyjiä mitättömänä paskana! Kysymykset voivat olla todella vaikeita ja epämääräisiä! Kommentit voivat olla osittain uhkaavia, jotka liittyvät enemmänkin siihen, että ostajat kiristävät ja uhkailevat ilmoittavansa eBaylle jotain ja ostaja aikoo aloittaa tutkinnan, että jälleenmyyjän tili menee tarkkailuun ja myyntiä ei voi tehdä kuin rajallisesti!

Vaikka eBay nämä viestit tietenkin näkevät, mutta he eivät niihin yleensä reagoi! Koska ei ole mitään järkeä kuitenkaan käyttää työpäiväänsä törkeisiin asiakkaisiin ja niiden selvittelyyn!


Ebay Verkkokauppa Myynti Vinkit!

Sanoinkin Ebay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka – artikkelin alussa että lupaan antaa pieniä myynti vinkkejä.

Jos sinulla on mielenkiintoa myydä eBayssä, niin kerron sinulle muutaman vinkin! Kuinka saat tehtyä parempaa myyntiä ja jne! Netissähän on paljon ohjeita jo nytkin ja kannattaa niitä Googlettaa ja käyttää esim. How to improve Ebay sales? Mutta minä kerron sinulle minun omat vinkkini mitä minä olen kohdannut!

 • Laadukkaat kuvat tietenkin ovat yksi tärkeimmistä elementeistä myynti ilmoituksessasi! Ihan itsestään selvyys! Se ei välttämättä ole itsestään selvyys, että kuvia pitää olla ainakin yli 3! (Suositeltava on kuulemma 8 – 12!) Itse pysyttelin 4 – 5 kuvan kollaasissa.
 • Muista nimetä kuvat samallalailla, kuin myynti ilmoituksesi on ja lisää kuviin alt tagit! Jolloin Ebayn hakukone ja Googlen hakukone reagoi myynti ilmoitukseen paremmin! Älä kuitenkaan laita tageja liikaa, koska nämä järjestelmät voivat katsoa sen spammiksi!
 • Tuotteen kannattaisi ilmoittaa Free Shipping:inä, elikkä ilmaisena postituksena, mutta meillä täällä Suomessa en kuitenkaan suosittele niin tekemään jos aiot tuotteen lähettää vaikka Suomesta!
 • Kun teet myyntitilin eBay:in, kannattaa siihen ensiksi hankkia positiivista palautetta! Tätä tulet saamaan, kun ostat myyjiltä tuotteita ja he antavat sinulle palautteen ostamastasi tuotteesta! Suurinosa ostajista katsos ostaa luotetuilta myyjiltä/ostajilta tuotteita, jos sinulla ei ole vaikka yhtään palautetta saatuna, vaikka tuote olisi hyvä, he eivät tuotetta täten ostaisi! Tämä on tietynlaista Reputation hankintaa!
 • Tuotteestasi pitää olla todella paljon tietoa saatavana! Tällä tavalla saat luotua tuotteellesi lisää arvokkuutta ja ihmiset näkevät olevasi oikea myyjä.
 • Ebay tilisi myöskin kannattaa rakentaa siten, että siellä on paljon tietoa sinusta, yrityksestäsi tai siitä toimijasta mitä esität!
 • Kirjoita paljon tekstiä, että miten tuote tullaan ostajalle lähettämään ja kuinka nopeasti hän sen saa!
 • Katso vinkkejä toisten myynti tilien profiileista ja kuinka he ovat rakentaneet myynti ilmoituksensa!
 • Kerää ostajien tiedot Exceliin osoitteineen ja profiili nimineen, täten voit helpommin tietoja hallinoida, koska eBayn järjestelmä on todella osittain sekava!
 • Yritä vastata ostajien kysymyksiin nopeasti ja informaativisella tavalla. Älä jää kuitenkaan rupattelemaan.
 • Kerää kysymykset talteen ja yritä kirjoittaa valmiita vastauksia, jolloin voit muille Copy – Paste menetelmällä vastata nopeasti!
 • Jos sinulla olisi myynti tuotteita vaikka 1000 kpl samaa tuotetta, älä ilmoita kaikkia niitä kerralla vaan laita ne 5 – 10 erissä! Jos ostaja näkee, että sinulta on ostettu kyseinen tuote, niin todennäköisesti joku muu ostaa sen hetken päästä!
 • Selaa kilpailevia tuotteita ja opi niistä kehittämään omaa tiliäsi paremmaksi!
 • Älä käytä rahaa eBayn maksullisiin palveluihin, varsinkaan alku vaiheessa! Katsot miten myyntisi etenee ja jos myyntiä on runsaasti, niin sitten voit miettiä eBay ”kaupan” perustamista tai liittämistä siihen!
 • Kirjoita laadukasta Englantia ja säväytä vaikka pienillä vitseillä viestejä, joita lähetät asiakkaille tai tuotteiden tiedoissa.

Ebay artikkelin loppu pohjustusta!

Minulla saattoi varmasti jotain jäädä kertomatta, nippeli tietoa tai jotain alustasta ylipäätänsäkkin, mutta jos haluat tietää lisää! Niin lähetä vain viestiä, niin voin yrittää auttaa asiassa!

Minun hyvä vinkki kuitenkin on se varsinkin yritykselle! Myynti paikkasi tuotteillesi tai palveluillesi ei välttämättä ole eBay! Se kuitenkin omasta mielestäni on niin epävarma ostajien suhteen! Myyntiä varmasti tulee, mutta sinun täytyisi laittaa myynti tuotteisiisi paljon katetta, että hyötyisit ja saisit karsittua riskejäsi edes jonkin verran alas!

Toivottavasti eBay – Kansainvälinen halpa kauppapaikka! artikkelistani oli sinulle jonkinlaista hyötyä tai se avasi sinulle mielenkiintoisia uusia ajatuksia.

Minulta myös löytyy myös muitakin artikkeleita, jotka sivuavat samaista eBay verkkokauppa ympäristöä hyvinkin ja avaavat varmasti kyseistä kauppa paikkaa vielä enemmän. Ne löytyvät alla olevista linkeistä!

Kuinka löydät halvimman tuotteen eBay verkkokaupasta?

Kuinka ostaa eBay verkkokaupasta?

Miksi kannattaa ostaa eBay verkkokaupasta?

Verkkokauppa Dropshipping huijausta!

Ei mulla muuta tällä kertaa!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: