Tässä kyseisessä Amazon artikkelissa käymme läpi sitä, että kuinka löydät halvimman tuotteen Amazon verkkokaupasta!? Käsittelemme ja läpikäymme Amazonin verkkokauppaa, kuinka se toimii tai minkälainen se on! Pyritään myös kertomaan, että minkälaisia asioita Amazon verkkokaupassa pitää varoa!

Otsikot kyseisessä artikkelissa ovat seuraavat:

  • Kuinka löydät halvimman tuotteen Amazon verkkokaupasta?
  • Amazon verkkokaupan epämääräiset myyjät!

Jos et ole vielä lukenut edellisiä artikkeleita ja oppaita, suosittelen ehdottomasti myös niiden lukemista! Esimerkiksi. Kuinka ostaa Amazon verkkokaupasta? ja Miksi kannattaa ostaa Amazon verkkokaupasta?


Kuinka löydät halvimman tuotteen Amazon verkkokaupasta?

Amazonin verkkokaupasta halvimman tuotteen löytäminen on paljon helpompaa kuin heidän yhdeltä kilpailijaltansa eBaylta. Amazon verkkokauppaan on rakennettu eräänlainen järjestelmä, joka automaattisesti tarjoaa ja näyttää tuotteesta sen halvimman mahdollisimman version ja sen myyjän joka sen tuotteen sitten sinulle toimittaa!

Ostaja voi vapaalla valinnallaan sitten valita sen mieluisan myyjän! Kuitenkin pitää muistaa ja kannattaa huomioida myös mahdolliset postikulut tuotteisiin, koska ne eivät yleensä ole sisällytetty tai näytetty tuotteen yhteydessä ja nämä postikulut voivat olla eriäviä suuruisia muilla myyjillä!

Amazonissa on siis rakennettu oma kategorioiden ja tuotteiden verkosto, joka helpottaa todella paljon halvemman tuotteen löytämistä. Amazonissa on muitakin toimintoja, joita kannattaa käyttää hyväksi. Varsinkin elektroniikka osastolla tuotteista voidaan myös ostaa palautettuja tai jotenkin viallisia tuotteita, jolloin haluama tuote voidaan löytää vielä halvemmalla kuin mitä Amazon ilmoittaa.

Näissä tuotteissa kuitenkin takuu määritykset voivat olla erilaisia, mutta joissakin tapauksissa ostajat voivat löytää todella mahtavia yllätyksiä varsinkin todella huikean hinnan alennuksen takia johon ehkä kannattaa ostajan tarttua!

Amazonissa on paljon erilaisia sponsoroituja tuotteita, joiden näkyminen ja näyttäminen on korostettu Amazon verkkokaupassa erilaisissa yhteyksissä, joka tietenkään ei ole ilmaista touhua! Amazon siis haluaa pientä korvausta siitä, että tuote julkaissaan tietyssä kohdassa sivuilla.Täten moneltakin osin nämä myyjän lisäkulut on sitten sisällytetty tuotteiden hintaan.

Amazonistahan löytyy oma hakukoneensa, mutta joidenkin tietojen mukaan tämä vain näyttää tai se on rakennettu siten, että se panostaa enemmänkin näiden sponsoroitujen tuotteiden löytämiseen ja ilmoittamiseen. Esimerkiksi jos etsit hakukonetta käyttäen näppäimistöä – Keyboard, saat ensiksi Sponsoroituja tuote ilmoituksia ja sen jälkeen todennäköisesti tulee muut tuotteet näkyviin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sponsoroitu tuote olisi huono vaan siihen on vain kohdistettu markkinointia ja haluttu tätä kautta luoda enemmän myyntiä tuotteelle tai sen myyjän listaamille tuotteille.

Nämä asiat kannattaa pitää mielessä, kun Amazonin verkkokaupan hakukonetta käyttää tuotteiden etsintään!

Seuraavan aiheen alla paljastuukin jotain, joka vaikuttaa suurestikin siihen, että onko sinun löytämä ja haluama Amazonin verkkokaupan tuote sittenkään halpa!?


Amazon verkkokaupan epämääräiset myyjät!

Amazon verkkokaupassa löytyy miljoonia erilaisia tuotteita, joista tietenkään kaikki eivät ole uusia vaan siellä pystyy myös myymään käytettyjä tai rikkinäisiä tuotteita. Amazonissa ei ole ainoastaan yrityksiä myymässä, vaan sieltä löytyy myös paljon tavallisia ihmisiä, jotka haluavat myydä omia vanhoja – uusia tuotteitaan pois. Amazonissa toimii siis paljon erilaisia toimijoita, jotka kannattaa myös ymmärtää ja havainnoida!

Amazon ei missään nimessä ole mikään puhdas ja mahtava verkkokauppa, sieltä löytyy myös omat ongelmansa joihin täytyy ehdottomasti myös jokaisen sieltä ostavan henkilön ymmärtää! Amazon verkkokauppaan on myöskin peseytynyt erilaisia dropshipper myyjiä (jälleenmyyjiä)!

Voisiko sanoa, että kaikista Amazonin tuote kategorioista näitä kyseisiä myyjiä löytyy! Näiden Dropshipper- myyjien toimintasuunnitelmahan on todellakin yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä!

Nämä Dropshipper- myyjät yksinkertaisuudessaan listaavat ja myyvät erilaisia tuotteita Amazon verkkokaupassa, sitten kun joku heidän listaaman tuotteen ostaa. Niin nämä myyjät ja toimijat itse ostavat sitten kyseisen tuotteen toisesta verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä paljon halvemmalla. Heillä ei ole siis tätä kyseistä tuotetta välttämättä itsellään ollenkaan hallussa.

Toinen toimija siis lähettää ostetun tuotteen ostajalle, eikä tämä myyjä vaikka näin ilmoittaakin myynti ilmoituksessaan. He ottavat oman ”välityspalkkion” vain siitä välistä. Jos aihe kiinnostaa lisää, suosittelen lukemaan esimerkiksi tämän artikkelin. Verkkokauppa Dropshipping Huijausta! joka sivuaa kyseistä toimintoa ja tilannetta Amazon verkkokaupassa.


Tällaisten erilaisten Amazon Dropshipper- myyjien takia, kannattaa ehdottomasti myös Amazonissa tutkia haluamaansa tuotetta vielä lisää! Eikä suinpäin tai välittömästi näkiessään osta sitä haluamaansa tuotetta, vaan hintakilpailuttaa tuotteen yksinkertaisesti Googlettamalla sen esimerkiksi tuote nimellä tai kuvahaulla. On erittäin mahdollista ja todennäköisestä, että tulet löytämään kyseisen tuotteen paljon halvemmalla toisesta verkkokaupasta! Ehkä tämä dropshipper on juuri ostanut sen tuotteen sieltä ja josta se sitten kuitenkin loppujen lopuksi sinulle tuleekin. Näkisin, että ei ole kovin järkevää ostaa kalliimmalla hinnalla jotain, minkä voit saada halvemmalla muualta..

Jokainen tietenkin toimii siten miten itse haluaa! Keneltä tuotteen ostaa ja millä hinnalla. Joskus jostain tuotteesta kannattaakin maksaa enemmän, jos haluaa muita palveluita sen lisäksi. Amazonin verkkokaupassa kuitenkin on hyvä maksuturva, mutta useasti myös muissakin verkkokaupoissa löytyy samaiset. No jokainen tyylillään!

Amazonista ostaminen on paljon suoraviivaisempaa ja vähemmän aikaa kuluttavampaa kuin esimerkiksi eBayssa. Joidenkin tuotteiden osalta voit maksaa kuitenkin liikaa, jos et ole huomioinut tuotteen ja myyjän sijaintia tarkasti.

Hyviä ostoshetkiä kuitenkin kaikille! Amazonista löydät kuitenkin todella mahtavia ja uniikkeja tuotteita mitä muualta et kovinkaan tule löytämään!

Toivottavasti ohjeestani ja neuvoistani oli sinulle hyötyä! Muista lukea myös muut ohjeet Amazon Verkkokauppaan liittyen esimerkiksi alla olevista linkeistä!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Miksi kannattaa ostaa Amazonin Verkkokaupasta?

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: