Kuinka Tienata Rahaa Netissä?

Tapojahan on moniakin, joistakin voi tienata muutamia euroja ja joistakin voi tienata kivojakin summia. Vaikeaa tietenkin on saavuttaa säännölliset tulot netissä tienaamisella, joilla pystyisit ylläpitämään elämääsi kuin “normi” työssä käyvä ihminen tekee. Se, että pääsisitkin tienamaan samanlaisia summia kuin “normi” ihminen, niin sinun pitää muistaa, että kaikessa kestää oma aikansa!

Kannattaa miettiä myös sitä mahdollisuutta, että se raha, mitä tienaat netissä, niin säästät sen ja investoit sen johonkin isompaan elementtiin tai ideaan, joka voi tehdä tulevaisuudessa enemmän rahaa!

Yleensähän ihmiset jotka tienaavat rahaa netissä, käyttävät rahat sitten erilaisiin palveluihin, ulkomaalaisiin nettikauppa tuotteisiin esim. eBay tai sitten käyttävät tienaamansa rahat normi laskujen maksamiseen. Jokainen omalla tavallaan! Yleisesti monet sivustot tai tahot haluavat maksaa rahat PayPaliin, Bitcoiniin tai Paynoneer tileille! Suosituin kuitenkin on PayPal, mutta ehkä tulevaisuudessa tulemme näkemään tässä muutoksia! Koska PayPal ottaa kuitenkin aika paljon rahaa välistä rahan siirroista ja tuote ostoksista! Täten myös Suomessakaan monet yritykset eivät vielä käytä PayPalia maksu mahdollisuutena, koska heidän pitäisi nostaa tuotteiden hintoja palvelu maksujen takia ja PayPalissa muutenkin on erinäisiä muita ongelmia!

Aloittaminen!

Suosittelen tekemään siis alustavasti PayPal tilin, ajattelet sitä kuin se olisi sinun toinen pankkisi! Elikkä luot siihen hyvän salasanan ja turvakysymykset!

Ennen kaikkea tätä, luot itsellesi Gmail tilin, koska tämä on kuitenkin tällä hetkellä turvallisin ja varmin sähköpostin tarjoaja. Sinä tulet kuitenkin tarvitsemaan Gmail:in ja Googlen muita palveluita, että voit netissä tienata rahaa!

Lisää gmail:iin puhelinnumerosi ja sinnekin myös hyvät ja varmat turvakysymykset!

Ei kannata kaikkia palveluita tai tilien luontia keskittää vain yhdelle sähköpostille, siispä vaikka sinulla olisi jo Gmail-tili luotuna.

Tee uusi! Usko minua, minä tiedän kokemuksen kautta! Vinkki Vinkki!! Minulla on tämän tekstin kirjoitus hetkellä käytössä 8 gmail tiliä ja kaikissa on omat juttunsa! Se ei ole monen mielestä iso määrä, joillakin on paljon enemmän!

Tämän jälkeen ei tietenkään pakollista, mutta ihan kokemuksen kautta voin sanoa! Hankit ja asennat muita internet selaimia. Chrome, Firefox, Brave ja Safari! Muut selaimet ovat valmiina asennettuna, kun jos niitä tulet tarvitsemaan erilaisissa yhteyksissä varsinkin Gmail – Adsense – Blogi maailmassa!

Tienaaminen!

Vuosia sitten monet tahot sanoivat, että netissä ei voi tienata rahaa! No he olivat väärässä, ei se mitään! Erilaisia menetelmiä löytyy useita, jokainen tapa ei kaikille käy ja jotkut eivät pysty välttämättä niitä mitenkään saavuttamaankaan tai eivät pysty siitä säännöllistä elantoa saamaan!

Ei se mitään, niinkuin alussa sanoinkin, niin säästät sen pienoisen rahan ja investoit sen ehkä tulevaisuudessa johonkin isompaan tai ostat jotain pientä! Netissä on siis paljon erilaisia menetelmiä ja niitä alan tässä erittelemään – selostamaan sinulle tietynlaista ajatusta mitä voit alkaa ehkä pohtimaan lisää!

Kyselyihin vastaaminen!

On, monia erilaisia kysely tarjoajia, jotka lähettävät sinulle sähköpostilla tai erilliselle sovellukselle kyselyn, mihin voit vastata. Tämän kyselyn vastattaessa tämä toimija maksaa sinulle tietyn suuruisen korvauksen työstäsi. Tällä menetelmällä voit vuodessa tienata noin 50 euroa tai ehkä enemmänkin riippuen tilanteesta. Kyselyt yleensä ovat aika lyhyitä, mutta niihin voi mennä ja kulua aika paljon aikaa, suosittelen, että et kovin mieti niin tarkkaan mitä vastaat, koska huomaat herkästi ajan menevän ja et ole saanut päivässä mitään aikaan ja tienasit vain pieniä senttejä! Joskus kuitenkin tulee todella mielenkiintoisia kyselyitä, mihin itsekin vastaan mielenkiinnolla ja sitoutuneesti!

Tällä rahan tienaus menetelmällä voit kerätä pohja kassaa esimerkiksi muita menetelmiä varten jotka ehkä tarvitsevat jonkinlaisen aloitus startin!

Tässä muutamia kysely sivustoja, josta pääset alkuun!

Artikkeleiden kirjoittaminen!

Yleisesti ehkä ulkomailla enemmänkin jotkin tahot maksavat sinulle kirjoittamisesta, elikkä he haluavat sinun kirjoittavan jostain aiheesta yleensäkin Englannin kielellä tietyn pituisen kirjoitelman johonkin netti sivustolle. Tätä kirjoitusta he sitten käyttävät omilla nettisivuillaan, he räätälöivät tekstin sopivaksi, lisäen siihen tiettyjä elementtejä, kuvia tai videoita ja luovat tästä niin sanotun valmiin mielenkiintoisen tekstin jolla pyrkimyksenä on luoda kävijöitä sivuille ja täten mainostuloja.

Ehkä jokseenkin vaativa rahan tienaus metodi, koska se tietty taho, joka tämän tekstin tilaa, haluaa myös tietynlaatuisen tekstin laadun saavuttaa. Elikkä suosittelen semmoiselle ihmiselle, jotka tykkää kirjoitella, mutta osaa tuottaa selkeätä johdon mukaista tekstiä! Vinkkinä sinulle, jota tämä voisi kiinnostaa on, että suosittelen sinun lukea SEO – hakukoneoptimointi oppaita tai katsoa jotain asiaan liittyviä tekstejä, koska on todella todennäköistä, että tilaaja haluaa tekstin olevan on juurikin helposti hakukoneoptimoitua tekstiä!

Nettikirpputorit!

Ihmiset myyvät tuotteita nettikirpputoreilla, joskus todella halvalla. Jos tiedät tuotteen arvon tai näet sen arvokkaampana ja näkisit sillä olevan asiakas muualla! Osta se ja myy kalliimmalla! USA:ahan tämä on erittäin suosittu menetelmä. Missä jotkin tahot ostavat tuotteita halvalla kaupoista, kirpputoreilta, nettisivuilta tai ystäviltä. Tämän jälkeen he myyvät nämä jossain muualla kalliimmalla!

Tämä menetelmä liikkuu jossain määrin laittomuuden ja laillisen maailman piirissä. Jotkuthan tätä Suomessa jo harrastavat, varsinkin kirpputoreilla tähyilevät halpoja tuotteita ja myyvät sitten itse ne toisessa/samassa kirpputorilla tai netissä! Laitonta tietenkin on, ostaa kaupasta tuotteita ja myydä niitä itse eteenpäin!

USA:ssa tämä aikalailla liikkuu Amazon:in ja Ebay:n jälleenmyynti verkoissa! Siellä on luotu eräänlainen toiminimi yrittäminen, missä enimmäkseen ostavat tuotteita Kiinasta ja lisäävät siihen USA:n lisän ja myyvät niitä muille amerikkalaisille! Monet tienaavat tällä menetelmällä isoja summia, mutta tämä ei Suomessa tällä hetkellä toimi halutulla tavalla korkeiden postikulujen ja verotuksen takia.

Voit tietenkin kokeilla USA:n markkinoilla tätä ideaa, mutta suosittelen katsomaan tästäkin erilaisia artikkeleita ja videoita ensiksi, että ymmärrät riskit ja siihen liittyvät muut asiat mitä pitää tietää!

Valokuvien myyminen!

Jos otat paljon kuvia, varsinkin hyvän laatuisia ja edustavia kuvia. Ulkomaalaiset yritykset voivat ostaa juurikin sinun ottamia valokuvia markkinointiinsa. On paljon erilaisia kuvien myynti sivustoa, mistä yritykset voivat ostaa oikeuden kuvan käyttöön. Näissä tietenkin hinta vaihtelee suurestikin ja kilpailu on todella kovaa!

Tämä menetelmä ei sovi kyllä kaikille ja tähänkin on aikalailla luotu jo omat tekijänsä ja markkinansa! Voisiko sanoa, että löytyy jo oma “MAFIA” joka nämä kuvat tuottaa ja yritykset ne sitten ostaa! Elikkä onnistumis prosentti tällä menetelmällä on todella pientä, siispä mieti valokuvillesi muuta käyttöä jos mahdollista!

Freelance työ!

Jos sinulta itseltäsi löytyy jotain erilaisia kykyjä tai erityisosaamisia. Olkoot se kirjoittamista, graafista suunnittelua, kääntämistä, nettisivujen tekemistä tai jotain muuta. Niin varmasti löytyy yrityksiä tai erilaisia toimijoita, jotka ovat varmasti sinusta kiinnostuneita. Varsinkin graafisia suunnittelijoita tarvitaan laajaltikin. Voit myydä esimerkiksi graafisia suunnitelmia Fiverr nimisessä sivustossa. Yrityksiähän, kun perustetaan lukuisia myös suomessakin, niin logonhan yritys tarvitsee aina! Eli jos osaa käyttää todella hyvin Abobe illustrator ohjelmia, varmasti löydät tällaisia erilaisia toimijoita tai yrityksiä, jotka haluavat ostaa palveluitasi nopeasti!

Jos teet vaikka nettisivustoja, voit miettiä tämänkin ympärille oman yrityksen. Kohteena sinulla voisi olla pienet yritykset, jotka tarvitsevat yksinkertaisia ja toimivia sivustoja. Laadit tai löydät vaikka hyviä valmiita css template pohjia ja muokkaat niistä business tyyppisiä kokonaisuuksia. Yleisestihän WordPress teemaiset sivustot ovat kultaa nykyisin, jolloin kun luovutat sivuston ostajalle, niin hän pystyy itse sitten lisäilemään tietoa tekstien, kuvien tai videoiden kautta. Tämä tietenkin on vähän isompi urakka alkaa nettisivustoja tekemään!

Itse olen tämän tyyppistä työtä tehnyt useasti ja niistä olen sitten saanut tietyn summan! Vaikeata kuitenkin tällä menetelmällä on saavuttaa se säännöllisyys ja löytää juurikin yrityksiä jotka voivat tarvita freelance työntekijöitä joihinkin työtehtäviin! Alkavat yritykset ehkä eniten tarvitsevat omasta mielestäni! Heidän ei tarvitse katsos sitoutua isompaan sopimukseen!

Alihankkija Myynti!

Varsinkin USA:ssa tai voisiko sanoa englannin kielisessä netti maailmassa on yleistä, että käytät alihankkijoita erilaisten tuotteiden tai asioiden tekemiseen. Ajatellaan jos mennään takaisin tuohon ideaan freelance työhön graafiseen suunnitteluun. Jos et osaa itse tehdä tai tuottaa tällaista materiaalia, voit myös tämän tehdä alihankkijana.

Sinun työsi on siis etsiä asiakkaat, kerrot, että osaat tehdä tai sinun yritys tekee tällaisia ja sinulla on sitten valmis työntekijä, joka juuri tekee tälle yritykselle vaikka sen logon! Kerrot hintasi ja alihankkijasi tekee työn sinun puolestasi! Maksat sitten alihankkijalla hänelle määritetyn palkan! Tämä voi vaikuttaa tökeröltä tai todella mauttomalta, mutta tämähän on todella yleistä ihan normaali yritys maailmassa, missä käytetään alihankkijoita erilaisiin toimintoihin. Miksi sama menetelmä ei siis toimisi nettimaailmassa? Tätä menetelmää käyttää todella monet tahot, he vain lisäävät oman “profiikan” siihen väliin!

Affiliate – linkit ja Mainokset!

Useallahan sivustolla, kuin myös minullakin löytyy tältä sivustolta erilaisia mainoksia. Näihin mainoksiin on upotettu niin sanottu Affiliate linkki! Mainoksia painamalla tai linkin johdattamalla sivustolla on jokin tuote, minkä voi ostaa. Näin tekemällä sivuston ylläpitäjä voi ansaita tietyn suuruista komissiota, elikkä rahan määrää, joka riippuu tilanteesta kuin tuotteesta! Kaikkihan tahot eivät välttämättä tällä menetelmällä rikastu, jollei ole jotain suurta blogia tai yhteisöä, missä on todella paljon sisältöä ja kävijöitä tuhansia päivittäin – viikottain.

Tällaisella mainos bannereilla tämmöiset sivustot voivat tienata juurikin sen normi työssä käyvän ihmisen verran, mutta tämäkin tarvitsee, juurikin sen ”nichen”, elikkä sen markkinasegmentin – mielenkiinnon kohteen.

Tätä nyt, ei minun sivustolla tietenkään toteudu, en missään tapauksessa tällä sivustolla tienaa mitään normi työssä käyvän ihmisen verran lähellekkään! Uskoisin, että tienaan vain 5 euroa vuodessa, joka ei riitä edes sivuston ylläpitämiseen koituviin kuluihin! 😀 (älä naura siellä)

Mutta voit miettiä itse, että mikä voisi toimia internetissä. Voit miettiä, vaikka ihan suomalaisia käyttäjiä, että mikä niitä kiinnostaisi ja sen ympärille sitten luot sivuston, blogin tai jonkin muun ja täytät sivuston erilaisilla mainoksilla. Tässäkin pitää muistaa, että liiallinen mainos määrä on haitaksi! Mainoksen sijoittelukin kannattaa hartaasti miettiä ja tutkia minne sen mainoksen kannattaa sijoittaa. Yleisestihän ”standardina” mainokset ovat sivussa ja ne pitää olla selkeästi huomattavissa. -You will figure it out-

Blogi tienaaminen!

Sinullahan saattaa olla intoa kirjoittamiseen tai tiedät jostain aiheesta mielenkiinnon kautta paljon asioita. Yleisiä blogejahan on ruoka, matka, meikki, lemmikki, virkkaus/käsityö blogit kuin myös lifestyle blogit.

Erilaisia blogi tyyppejähän löytyy ja jokainen meistä voi miettiä, että olisiko joku noista esimerkeistä se itseä kiinnostava sivuston aihe. Nykyisin kuitenkin trendinä taitaa olla juurikin lifestyle blogit, missä yleisesti kerrotaan elämästä ja kokemuksista. Suomessahan on paljonkin ihmisiä, jotka ovat aloittaneet blogi kirjoittamisesta ja ovat ajan kanssa luoneet sen ympärille tämän toimeentulon.

Joku voi miettiä, kuin myös itsekin, että onko tämä blogi vaihe jo mennyt ohitse maailmassa. Osittain kylläkin, mutta täytyy muistaa, että uusia sukupolvia syntyy ja heidän mielenkiinto vaihtuu! Täten myös erilaisten ihmisten esiin tuleminen on odotettua ja heille syntyy oma lukija ja myös kannattaja joukkonsa! Ehkä sinä olet yksi näistä? Tai sitten et!

No miten sitten blogia kirjoittamalla voit tienata rahaa? Tietenkin jos kyseisellä sivulla on mielenkiintoista materiaalia, se herättää mahdollisuuksia kävijöiden tuloon. Nämä kävijät voidaan käyttää hyödyksi markkinoinnissa. Tässä jo äskettäin sivuttiin erilaisten nettisivujen mainoksiin. Blogi alustalle voidaan luoda siis mainoksia erilaisilta tarjoajilta, voidaan myös kirjoittaa sponsoroituja kirjoituksia, tuotemyyntiä tai arvosteluita!

Vloggaaja tienaaminen!

Tämä on vähän, kuin blogin kirjoittamista. Elikkä aika lailla samat säännöt tässäkin. Jos olet mielenkiintoinen ihminen, osaat puhua ja keskustella hyvin tai sinulla on jokin taito, mistä voit, vaikka kertoa video muodossa tämä voi olla sinun rahan tienaus menetelmä netissä.

Tämähän on kasvava elementti maailma ja tämä on niin sanottuna korvaamassa Bloggarit. Elikkä ihmiset tykkäävät katsoa ja kuunnella kuin lukea tulevaisuudessa! Tämä on minun mielipiteeni ja uskoisin, että olen tässä oikeassa! Tähän on erilaisia syitä, joista yksi onkin, että se on helpompaa ja katsoja voi tehdä muutakin, kuin keskittyä lukemiseen!

Tämäkin Vloggaaja maailma, joka yleisesti toimii suurimmalta osin YouTube maailmassa, missä vloggaaja saa mainos tuloja. Tietenkin erilaisia alustoja muitakin löytyy ja voit miettiä, että valloitatko jonkin toisen muun alustan vai yritätkö valloittaa kaikki alustat? Valloituksella tarkoitan siis sitä, että menestyt ja saat luotua tietyn kokoisen katsoja kunnan! Suosittelen itse moni kanavalaista valloitusta, elikkä älä keskitä vain yhteen alustaan!

Vloggaaja maailmassa on todella paljon kilpailua, suosituimmat aiheet ovat lifestyle ja pelit. Jos mietit jotain muuta aihetta, mihin haluaisit iskeä! Niin varsinkin politiikka on semmoinen aihe, jossa voit helposti saada bannit alustalta, mutta saat kuitenkin kuulijoita. Yksinkertaistettuna poliitikka aiheeseen liittyen tai voisiko sanoa enemmänkin faktana on, että jos olet väärää mieltä, niin olet ulos! Tarkoittaen sitä, että rahan tienaamisesi loppui siihen!

Eli mieti tarkkaan, millä Vloggaus aiheella lähtisit viemään itseäsi eteenpäin! Vinkkinä kuitenkin on, että suo itsestäsi oma persoonasi ulos kirkkaasti näkyen!

CAM malli!

On erilaisia sivustoja, jotka hakevat uusia CAM-tyttöjä tai poikia. Missä esiinnyt seksuaalisesti tai pornahtavasti kotoa käsin. Monet voivat nähdä tämän taiteen lajina, mutta tästäkin voi inttää pitkät päivät!

Ideana on siis, että teet videoita varsinkin live lähetys videoita ja katsojat lahjoittavat sinulle rahaa tai maksavat siitä, että teet jotain videolla! Suomen lain puitteissahan tämähän ei ole laillista, tietääkseni tai uskoakseni! Tämä seksi malli työskentely tapa voidaan nähdä taiteena, ammattina tai rikollisena toimintana! Jossain määrinhän se onkin taidetta, mutta mikä sitten on se vaikuttava teki, että mikä tekee siitä prostituutiota, sitä en osaa sanoa. Useat sivustot kuitenkin hakevat uusia työntekijöitä ja käsittääkseni niistä on suuri pula!

Erittäin yleistähän tämä ”CAM” maailma kuitenkin on ja useat henkilöt ovat luoneet tästä itsellensä toimeentulon, mihin ovat sitten rakentaneet CAM työn ohelle muita tienaamis menetelmiä. esim. Blog, Vlog.

Jos tämä ansainta malli kiinnostaa, kannattaa googlata ja lukea laki pykäliä tarkemmin, mutta todennäköisesti ei välttämättä toimi Suomessa vaan joudut muuttamaan muualle Eurooppaan sitä toteuttamaan!

Kurssi tienaus – Verkkokurssi-!

Oma mielipiteeni tästä ansainta mallista on se, että se on täyttä kusetusta tai aika lähellä olevaa kusetusta! Näen tämän tietynlaisena propaganda myymisenä, jossa hankitaan asiakkaita mielikuvilla, ajatuksilla ja esimerkeillä! Tästä aiheesta kirjoitin enemmän erillisessä kirjoituksessa, jonka löydät vaikka tästä linkistä!

Tietenkin tästä löytyy positiivisia näkökulmia myöskin, kuin minun negatiiviset, mutta ajatuksena kuitenkin on, että jos sinulla on jonkinlainen taito tai tietämys jostain aiheesta. Teet tästä asiasta verkkokurssin ja myyt sen ihmisille! Ajatuksenahan tämä on aika yksinkertainen.

Elikkä sinä luot videoita, tekstiä tai äänitteitä, jossa opetat asiakkaita tai niin sanottuja tämän verkkokurssin ostajia jostain aiheesta. Eli tämä on tavallaan opetus työtä tai sitähän se onkin, mutta tuot siihen ilmi asiantuntijuutesi. Tämän voit tehdä jo ennaltahan tehtyjen videoiden pohjalta tai sitten live lähetyksenä suljetussa ryhmässä! Missä kerrot asiakkaille valitsemastasi aiheesta!

7 – 8 vuotta sitten tämä oli todella yleinen tapa tienata rahaa netissä ja jotkut muuttuivat näiden kurssien myötä “kuruiksi”, elikkä heistä tuli tietynlaisia esiintyjiä erilaisiin tapahtumiin! Nykyisin kuitenkin erilaiset opetus videot tehdään YouTubeen tai muihin alustoihin pyrkimyksenä saada ne sinne ilmaiseksi näytille ja tienaaminen saavutetaan mainos tuloilla. Videot kun ovat kaupallistettu ja kun niitä katsomalla kanavan ylläpitäjä tai toimija saa palkkion. Tietenkin videolle on voitu luoda ja upottaa erilaisia linkkejä, mistä pääsee ostamaan jonkin lopullisen tuotteen tai pääsee johonkin toiselle sivustolle, mikä on sitten luotu affiliate mainonnalla!

Some Myyjä!

Tämä methodi on ehkä tarkoitettu enemmänkin tietynlaisille “guruille”. Lähtökohtana kuitenkin olisi, että sinulla on paljon ystäviä, kavereita, tuntemattomia ihmisiä tai seuraajia jossain sosiaalisen median alustoilla. Yksinkertaisesti sinä siis myyt joillekin tahoille mahdollisuuden jakaa sinun seinälläsi tai alustallasi jonkinlaisen sponsoroidun mainoksen!

Aikalailla julkisuuden henkilöt tätä tekevätkin! Mutta sen pystyy myös tekemään yksittäinen ihminenkin, jolla olisi ainakin se 500 – 1000 tai jopa paljon enemmänkin seuraajia. Tietenkin on viisasta itse määritellä se, mitä haluaisit seinälläsi tulla jaetuksi eikä se olisi missään määrin laitonta. Varmasti laitonta materiaali varmasti monet haluaisvatkin jakaa, mutta todennäköisesti jaot liittyisivät johonkin palveluun, tuotteeseen tai johonkin muuhun nettisivustoon, mihin ostaja haluaa kävijöitä ja jopa käyttäjiä!

Arvostelija!

Tämä aikalailla liittyy Blackhat menetelmiin ja voit itse miettiä lähdetkö sitä tekemään! Elikkä sinä arvostelet joitakin palveluita tai töitä! Näin tekemällä sinä saat siitä tietynsuuruisen palkkion! Jujuhan tässä on seuraava, että sinä valitettavasti et ole tätä palvelua ikinä edes käyttänytkään! Mutta ajatuksena kuitenkin olisi, että olisit käyttänyt niin voit antaa tuotteesta oikean arvostelun!

Monet tahot ostavat niin sanottuja -“Fake reviews”- arvosteluita joillekin omille tuotteilleen tai palveluilleen, yleensä Fiverr palveluun, Ebay sivustolle tai vastaavanlaisiin, että saavat sitten enemmän myyntiä luotua tulevaisuudessa tai haluavat parantaa imagoa! Todella yleinen toiminto, mutta älä tietenkään kaikkia arvosteluita ajattele huijauksina, koska siellä kuitenkin on oikeitakin!

Vieras kirjoittaja!

Jokseenkin vieras käsite ja tapa tienata rahaa netissä! Vaikea myös selittääkkin! Suomessa ei ehkä vielä niin yleistä, mutta ajatuksena tässä on juurikin saada omalle sivustollensa – blogille – yrityksen kotisivulle ulkopuolinen kirjoittaja, joka kirjoittaa vaikka tässä minun esimerkissä 3 – 5 erillistä kirjoitusta jostain teema aiheesta ja hän sitten tuo näihin teksteihin oman asiantuntijuutensa, mielipiteensä – konfiguroi tekstin ja SEO:n toimivaksi ratkaisuksi!

Elikkä jotkin tahot ostavat johonkin asiaan ulkopuolisen kirjoittajan, että saavat luotua ja rakennettua tällä tietynlaista sosiaalista yhteisöllisyyttä! Tietenkin, että joku voisi ostaa sinulta tällaisia kirjoituksia, sinulla pitäisi yleisesti ollakin jonkinlaista taustaa (jokin julkisuuden henkilö, politiikko, tohtori, argeologi tai joku muu). Elikkä normi tallaajana, tällä menetelmällä et välttämättä tee mitään, mutta jos vaikka blogi – vloggaaja maailmassa saat luotua näkyvyyttä ja saat tietynlaista asiantuntijuutta kerättyä, tällaiset vieras kirjoittaja työmahdollisuudet voivat olla täysin mahdollisia!

Konsultti!

No tämä methodi on aika vaikeahko toteuttaa, jos sinulla ei ole tietynlaista tietoutta jostain aiheesta! Mutta voit tietenkin luoda tämän tietouden ajan kanssa tekemällä ja keräämällä! Monet yritykset, toimijat ja jopa normi ihmiset voivat ostaa sinulta erilaisia konsultaatio palveluita, missä sinä autat heitä tai yritystä kehittymään tietynlaisissa ongelmissa!

Monet yritykset voivat näistä konsultaatio palveluista maksaa isoja summia, jotkut ovat luoneet uransa tämän konsultaation ympärille. Tuossa kerroinkin jo verkkokursseista, niin sehän on eräänlaista konsultaation myymistä!

Videoiden myyminen!

Jotkin tahot ostavat sinun kuvaamia pelivideoita! Niissä ei saisi olla mitään muita ylimääräisiä ääniä kuin pelin omat siihen kuuluvat! Videot voivat olla 5 – 60 minuuttisia, riippuen tietenkin tilaajasta joka niitä haluaa! Videot kannattaisi olla ihan itse kuvattuja, eikä mitenkään kopioituja muista lähteistä! Tilaajat saattavat haluta myös tiettyä peliä, että eivät tietenkään kaikista peleistä ole mitenkään kiinnostuneita!

Streamaus – Suoratoisto!

Äskettäin sivusinkin pelaamisen maailmaan useaan otteeseen, monet saattavat nähdä vloggauksen samana kuin Twitch tyyppisen suoratoisto pelaamisen, mutta tämä onkin ihan oma maailmansa ja monen ihmisen haluama ammatti! Mitä parasta, teet sitä mistä tykkäät ja tienaat sillä, elikkä pelaat erilaisia tai samoja pelejä ja kuvaat sitä samalla!

Jujuja kuitenkin tässä on se, että sinun naamasi näkyy siinä videon sivulla, sinä kommentoit pelin kulkua, vastaat ihmisten kommentteihin, pidät hauskaa ja jne! Kun saavutat tietynlaisen katsoja kunnan, tilaaja kannan tai fani lauman taaksesi voit lähteä luomaan tästä itsellesi sivutyön tai jopa päätyön! Tienaaminen onnistuu mainos tuloilla, oheis myynnillä, kanava tilauksilla ja lahjoituksilla! Tai ehkä tulevaisuudessa yhteistyökumppani sponsori tuilla! Tai jos oikeasti olet kova/hyvä/paras/mahtava pelaaja, sinusta voi tulla ammattilais pelaaja! Tai sitten ei! Tässäkään kaikista ei voi tulla menestyviä, mutta jos persoonasi on mielenkiintoinen, voit olla helposti menestyvä oikeanlaisella motivaatiolla ja työskentelyllä!

Black Hat menetelmät!

No tähän synkkään Black Hat menetelmiin liittyy paljon erilaisia tapoja tehdä rahaa, mutta liittyvät enimmäkseen rikolliseen toimintaan tai ovat jonkin palvelun tai yhteisön sääntöjen vastaisia! Että eivät välttämättä ole laitonta tai rikollista vaan mautonta toimintaa enemmänkin!

En näistä menetelmistä sano enempää, koska voin tulla sitten niistä vastuuseen, koska levitän rikollista materiaalia tai jotain! Vaikka sanoisin sillä mielentilalla, että tällaisiä asioita tehdään, niin se voidaan nähdä helposti yllyttämisenä tai juurikin asiana, että lukijat itse voivat päätellä ja alkaa tekemään kyseisiä asioita. Arvostelija – osuudessa menin jo sanomaan tietyllä tavalla Black Hat menetelmän, mutta en kertonut missä sitä voisit tehdä! Näillä menetelmillä monet tahot kuitenkin ansaitsevat normi työssä käyvän elannon!

Kryptovaluutta sijoittaminen!

Tämä on aika riskiä sijoittaa rahaa tähän kryptovaluutta maailmaan, koska voit valitettavasti sen rahan myös menettää! Kryptovaluutta elää omaa tietynlaista elämää, joten monet tahot sitten välttelevät siihen puuttumista! Helposti sanottuna, ihmiset ostavat esimerkiksi BTC:tä halvalla ja sitten myyvät sen kalliilla eteen päin!

Jotkut ovat rakentaneet oman Botti ohjelmiston tai sivun, mikä sitten automaattisesti myy ja ostaa tiettyjä kryptovaluuttoja! Näiden kryptovaluuttojen väliin on rakennettu yrityksiä tai ovat luoneet asiantuntija konsultaation sen ympärille ja monet tienaavat sillä toimeentulonsa! Pitää kuitenkin muistaa, että kryptovaluutta kuitenkin elää ihmisten mielikuvituksen ja halujen myötä! Eräänlaisessa äkkirikastumisen hypen maailmassa tai yhteiskunnallisen muutoksen herättäjänä!

Kun hype katoaa, niin myös kryptovaluutatkin! (Jotkin kryptovaluutoista) HOX! Nähtävissä kuitenkaan ei ole sen hiipumista, vaan monet isot maailmanlaajuiset yritykset ovat keskittäneet toimintaa kryptovaluutta maailmaan! Vuosien varrelta, tästä todennäköisesti tulee normaali käsite – tapa ihmisten rahan vaihtoon tai kulutukseen!

Yhteenveto!

Rahan tienaus menetelmiä on siis todella paljon! Jos menetelmät kiinnostavat ja haluat niitä kokeilla! Muista, että tulet kuluttamaan paljon aikaasi niiden selvittämiseen ja tekemiseen!

Jos oikeasti haluat jotain näistä menetelmistä lähteä jatko kehittämään ja yrittämään, minä voin sinua siinä tiellä auttaa ja neuvoa, jos vaikuttaa aluksi todella ongelmalliselta tai et saa tiettyä asiaa selvitettyä!

Minä olen näiden rahan tienaamisen netissä elementtien kanssa tehnyt todella paljon töitä useiden vuosien ajan ja voin sanoa, että olen luonut itselleni tietynlaisen “konsultin” tietoisuuden! En siis peri mitään, vaikka kysyisit jotain, yritän tai pyrin vastaamaan mahdollisimman nopeasti heti kun itse kiireiltä ehdin!

Voit lähettää minulle vaikka Facebookin kautta viestin tai sivuston yhteydenotto lomaketta käyttäen ja olen sinuun sitten yhteydessä ajan kanssa!

Toivottavasti tekstistäni kumpusi sinulle uusia ajatuksia!

%d bloggaajaa tykkää tästä: