Tässä kyseisessä artikkelissa StayKeen parhaat Vinkit & Neuvot! Joiden avulla saat enemmän irti tästä StayKeen kuvien ja videoiden jakopalvelusta!

Tämä kyseinen StayKeen parhaat Vinkit & Neuvot – artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu ja se on täysin kirjoittajan omien mielipiteiden, kokemusten ja havaintojen pohjaisia!

Kirjoituksessa käydään läpi erilaisia StayKeen vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla pystyt parhaiten käyttämään StayKeen palvelua erilaisissa toiminnoissa ja saat paljon paremman hyödyn ja kosketuksen siellä oleviin käyttäjiin.

Suosittelen myös lukemaan edellisen StayKeen palveluun liittyvän artikkelin Mikä on StayKeen & Miten sitä Käytetään?, jotta tiedät enemmän kyseisestä palvelusta ja sen eri toiminnoista!

Otsikot artikkelissa ovat seuraavat:

 • StayKeen Vinkit & Neuvot Profiiliin!
 • StayKeen Vinkit & Neuvot Keen Tauluihin!
 • StayKeen Vinkit & Neuvot Jalokiviin!

StayKeen Vinkit & Neuvot Profiiliin!

On ehdottomasti tärkeätä, että StayKeen palveluun rekisteröidään hyvän laatuisella Gmail- tilillä, josta löytyy edustava, aihetta tai teemaa kuvastava profiilikuva ja nimi!

Gmail- tilin nimi siis määrittää sinun StayKeen profiilinimen. Oma StayKeen profiilinimi on Juhamatti Niskasaari, joka määräytyy siis Gmail tilini asetuksista!

Jos esimerkiksi haluat edustaa yritystä, niin olisi suositeltavaa, että StayKeen profiilinimi olisi tämä yrityksen nimi tai joku johtotehtävissä olevan henkilön nimi!

On todennäköistä, että tulevaisuudessa Profiilin kuvaa ja nimeä voidaan muokata erilaiseksi, jolloin Gmail- tili ei välttämättä tarvitse olla sopiva profiilia tehdessään. Tämä mahdollistaa sitten mahdollista tulevaisuudellista uudistumista profiilille jos teema ja aihe vaihtuukin ajan kanssa.

Muita Neuvoja ja Vinkkejä Profiiliin liittyen:

 • Seuraa muita StayKeen palvelun käyttäjiä! (ehkä teemasi aiheen liittyviä tai muita itseäsi mielenkiintoisia kohteita).
 • Kannattaa Profiilin asetuksista muuttaa ”Salli sähköposti-ilmoitukset”, jolloin saat ilmoituksen uusista päivityksistä palvelussa ja käyttäjistä jotka seuraavat sinua!
 • Linkkaa oma StayKeen tilisi muihin sosiaalisiin medioihin, jotta muut löytävät sinut myös palvelun ulkopuolelta!

StayKeen Vinkit & Neuvot Keen Tauluihin!

StayKeen palvelun taulut kannattaa ehdottomasti myös miettiä kokonaisuutena, että minkälaisia kuvia, videoita ja tekstejä siellä tulee jakamaan muille palvelun käyttäjille! Mieti taulua sen brändäämisen näkökulmasta!

 • StayKeen tauluun ehdottomasti kannattaa liittää omaa aihetta korostava kuva, joka kertoo jo visuaalisesti mitä kyseisellä taululla halutaan kertoa.
 • Taulun nimi tietenkin myös pitää olla ytimekäs ja selvästi ymmärrettävä, jotta sen näkijä lukijessaan ymmärtää mitä taulusta löytyy.
 • Taulun nimi määräytyy aiheesta tai teemasta, mutta suosittelisin sen olevan noin 4 – 5 sanan pituinen! Jotta sanat mahtuvat taulun teksti kentässä nähtäväksi.
 • Tauluun pitää ja kannattaa liittää omaa aihetta ja teemaa korostavat hashtag:it ( Maksimissaan 5 kpl).
 • Sijoita StayKeen tauluusi sen aihetta ja teemaa käsittelevä kuvaus!
 • Lisää kuvaukseen erilaisia kuvakkeita, kuvioita tai emojeita sen elävöittämiseen.
 • StayKeen taulussasi ehdottomasti kannattaa olla myös linkkejä esimerkiksi aihetta tai teemaan käsittelevään sivustoon tai omaan yritys sivustoon. (https: muodossa ja maksimissaan 4).
 • Älä käytä lyhennettyjä linkki pätkiä vaan liitä suoraan alkuperäinen internet linkki jos mahdollista.
 • Taulussa maksimissaan kannattaa olla noin alle 50 erilaista jalokiveä, jaottele siis tarkasti jalokivet uusiin tauluihin!

Taulusta ehdottomasti kannattaa ajatella tehdä, että se olisi helppo hakukoneiden löydettävä, jotta palvelun käyttäjät löytävät etsimänsä kun etsivät tietyllä hakusanalla.


StayKeen Vinkit & Neuvot Jalokiviin!

StayKeen palvelussa on siis erilaisia GEM – nimisiä jalokiviä, joihin voit liittää haluamaasi tietoa jotka sitten vastaisuudessaan voidaan liittää omaan määritettyyn StayKeen- tauluun.

StayKeen jalokivet kannattaa rakentaa seuraavanlaisin vinkkein ja ohjein!

 • Jalokivet kannattaa tietenkin saada korostamaan, näyttämään ja kertomaan taulun määritetyn aihetta ja teemaa.
 • Älä käytä lyhennettyjä linkki pätkiä vaan suoraan alkuperäinen internet linkki jos mahdollista, koska StayKeen ottaa linkin alkuperästä olevan kuvan käyttöön jalokiveen. (Kuvan voi vaihtaa jos haluaa).
 • Liitä jalokiveesi sitä aihetta ja teemaa käsittelevä kuva tai video.
 • Mitä laadukkaampi kuva tai video sitä parempi!
 • Jalokiven yhteyteen kannattaa liittää sitä käsittelevä kuvausteksti, joka on ytimekäs, ei liian lyhyt eikä liian pitkäkään.
 • Jalokiviin suositellaan liittää erilaisia hashtageja noin 4 – 6 kpl. (Välttele ÄÖÅ kirjaimien käyttöä, koska tämä rikkoo koodin).
 • Liitä hashtagit tekstin ja linkin jälkeen, jolloin ne eivät häiritse lukijaa ja eikä teksti näytä epäselvältä.
 • Jaa omia jalokiviäsi ja taulujasi muihin some alustoihin, jolloin saat enemmän huomiota StayKeen palvelun hakukoneessa, saat hankittua uusia käyttäjiä palveluun ja mahdollisia seuraajia sinulle.
 • Lisää uusia jalokiviä viikoittain, mutta älä kaikkia kerralla, jolloin seuraajasi saattavat livistää spammin takia!?

Suosittelen käyttämään StayKeen palvelussa paljon kuvia ja videoita. Jos mahdollista, niin StayKeen taulut voisivat olla liikkuvia kuva elämyksiä ja muut jalokivet linkkien, tekstien, kuvien ja videoiden harmoniaa. Jolloin varmasti saat parhaiten StayKeen palvelun käyttäjät lumouksiin ja seuraamaan sinua!

Tällä hetkellä suurinosa StayKeen palvelun käyttäjistä käyttävät palvelua erilaisten muiden internet sivujen markkikointiin, jolloin tällöin kuvat ja videot saavat enemmän huomiota kuin pelkkien linkkien jakaminen sivustolle.


Toivottavasti StayKeen parhaat Vinkit & Neuvot artikkelini oli sinulle jokseenkin kiinnostava ja hyödyllinen! Muistutan, että StayKeen on vielä kehitysvaiheessa, jolloin palveluun varmasti tulee uusia päivityksiä ajan kanssa ja voimme ehdottomasti päästä näkemään uusia ulottovuuksia uusien palvelun muotojen kanssa.

Tästä syystä tämä artikkeli tullaan päivittämään näiden päivityksien ilmaantuessa!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

Hyviä Keen hetkiä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: