Tässä kyseisessä artikkelissa Blackhat & Whitehat menetelmät ja Methodit? Mielipiteitä ja ajatuksia näistä kahdesta teemasta, jotka liittyvät rahan tienaukseen nettimaailman mielenkiintoisessa ympäristössä.

Yleensähän monet ajattelevat, että näillä kahdella termillä viitataan hakkereihin, jotka murtautuvat johonkin asiaan – paikkaan ja käyttävät sitä tietoa sitten omiin tarkoituksiinsa. Nämä tarkoitukset voivat sitten olla tilanteesta riippuen hyviä tai pahoja asioita.

Nämä Blackhat & Whitehat menetelmät ja methodit – termit, kuitenkin liittyvät myös muuhunkin vaikka ovat aikalähellä tätä hakkeri maailmaa.

Tässä artikkelissa kuitenkin pyrimme kirjoittamaan näistä kahdesta Blackhat ja Whitehat– termistä siitä näkökulmasta mikä voi tulla monesti vastaan, jos etsii varsinkin rahan tienaus metodeja ja menetelmiä. internetistä!

Esimerkiksi hakemalla – Kuinka tienata rahaa netissä?

Tämän kyseisen artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Blackhat & Whitehat menetelmät ja Methodit?
  • Blackhat – Whitehat rahan tienaus menetelmät!
  • Mikä on sitten Greyhat- menetelmä?
  • Kuinka tienata rahaa netissä?
  • Kannattaako rahaa tienata netissä yksin vain ryhmässä?

Blachat – Whitehat rahan tienaus menetelmät!

On kaksi erilaista tapaa, voit tehdä sen ansaitsemisen hämärästi – laittomasti jota juuri sanotaan Blackhat- menetelmäksi.

Tietysti sitten toisin päin, jos teet kaikki laillisin ja sääntöjen mukaisesti internetin maailmassa, niin sitä sanotaan Whitehat- menetelmäksi.

Aika yksinkertainen idea, mitä ei tarvitse kovin vakuutella eikä perustella sen kummemmin, että sen ymmärtäisi!

Tietty monet tahot sanovat, että löytyy myös se leveä ja pitkä keskitie! Jota monet sitten kulkevatkin internetin rahan tienauksen maailmassa! Tätä sanotaan Greyhat- menetelmäksi.


Mikä on sitten Greyhat- menetelmä?

Greyhat- menetelmä on sitten siinä välissä, joka käyttää näitä Blackhat- menelmiä siten, että hän hyötyy sen antamasta tiedosta! Hän kuitenkin lopettaa Blackhat- menetelmien käyttämisen, kun siirtää kyseisen kerätyn tiedon eteenpäin ja muuntaa sen Whitehat – menetelmäksi. Elikkä lailliseksi rahan tienauksen menetelmäksi.

Nämä Blackhat- menetelmät voivat yleisesti olla sellaisia, että varsinkin tämä tekijä löytää ja hakee erilaisilta sivustoilta hyväksi käytettäviä aukkoja ja siitä löydettyjä tietoja sitten myy toiselle taholle, joka on valmis siitä maksamaan. Blackhat- tyyppi sitten rakentaa oman Whitehat- imperiumin, tällä tienatulla rahalla.

Uskoisin, että monet ihmiset jotka näitä rahan tienaus metodeja ovat hakeneet ja yrittäneet, ovat varmasti käyttäneet Blackhat- menetelmiä ainakin jonkin aikaa. Tämän jälkeen sitten siirtyneet Whitehatin maailmaan. Uskon kuitenkin todennäköisenä vaihtoehtona, että monet luistelevat tämän Greyhat maailman parissa, että eivät välitä muusta kuin rahasta. He käyttävät kaikkia mahdollisia keinoja jos tahtovat.

Suositeltavaahan olisi kuitenkin jokaisen pitkällä tähtäimellä keskittyä Whitehat- menetelmiin, koska Blackhat- menetelmiä käyttämällä ympäristö missä niitä käytteletkin. Tulee mukautumaan – uudistumaan nopealla tempolla ja niin sanottu rahan ansaitseminen vaikeutuu siten, että tasapainoisen rahan tienaaminen internetistä keskeytyy.

Whitehat maailmassa on tietenkin omat kilpailunsa ja haasteensa, jossa täytyy haastaa ja voittaa muut kilpailevat tahot jotka pähkäilevät samaisten asioiden ja teemojen parissa.

Esimerkiksi. SEO-näkyvyys, yhteistyökumppanit, menekki tuotteet ja ainutlaatuinen tarjonta.


Kuinka tienata rahaa netissä?

Jos oikeasti haluat tienata netissä rahaa ja sinulla ei ole mitään hajua miten tia missä tai olet tavallaan kadoksissa siinä ajatuksessa, että miten ihmeessä sieltä sitten sitä rahaa voi tienata!? Suosittelen, että yrität löytää ihmisen, joka on jo näiden asioiden parissa ollut ja temmeltänyt.

En suosittele välttämättä, että yksin lähdet selvittämään asioita, koska tulet kuluttamaan aikaasi turhaan ja varmasti tulet tuskastumaan, koska materiaalia internetissä ja kaikenlaisissa foruumeissa on todella laajasti ja epämääräisesti. Monet metodeista ovat vanhentunutta, huijausta tai fake tyylisesti tehtyä materiaalia, joka ei toimi tai jos on toiminut joskus, niin ei toimi enää!

Niistä kyllä voi oppia niitä selaamalla, mutta informaation liiallinen määrä niin monesta aiheesta ajan kanssa käy kehollesi liialliseksi.

Ennen kaikkea tätä, sinun kannattaa miettiä, että mikä/mitkä on/ovat sinun vahvuutesi?! Osaatko jo, vaikka tehdä videoita, kuvien muokkausta tai osaatko hyvin kirjoittaa tai ihan jotain muuta.

Olen tehnyt tämmöisen tietynlaisen Kuinka tienata rahaa netissä – artikkelin, jossa pyrin avaamaan erilaisia mahdollisia menetelmiä ja siitä sitten jokainen meistä voi napata jonkin oman alaisen teeman mitä alkaa sitten tekemään.


Kannattaako rahaa tienata netissä yksin vain ryhmässä?

Varmastikin mietit sitä, että onko sinulla ollenkaan mitään vahvuuksia? Ei se mitään, vaikka mietititkin noin se on ihan normaalia! En minäkään osaa kaikkea, enkä tiedä itsekään omia vahvuuksiani täysin tai en ollenkaan. Tällä kirjoituksella yritän kertoa sen, että oikeassa elämässä niin myös nettimaailmassakin rahan tienauksessa, tämäkin on monelta osin ryhmä pelaamista. Mutta kuitenkin jokainen meistä yksin näiden asioiden ja teemojen alla kamppailee.

Suosittelen oikeasti löytämään jonkin kaverin tähän mukaan, se voi olla Suomalainen tai ulkomaalainen. Yleisesti miten tuolla monet toimivat, että he ovat rakentaneet oman tiiminsä, missä jokaisella on omat vahvuutensa – kokemuksensa ja he ryhmänä tukevat toinen toisiansa! He jakavat vastuunsa – taitonsa ja rakentavat todella hyviä kokonaisuuksia! Näiden rakennelmien avulla ihmiset sitten tienaavat itselleensä toimeentulon.

Jos aihe kiinnostaa vielä lisää, olet valmis lukemaan ja oppimaan. Niin suosittelen esimerkiksi tätä foruumia https://www.blackhatworld.com/ josta löydät paljon erilaisia keskusteluita aiheeseen liittyen.

Varmasti tulet huomaamaan, että siellä on tietoa paljon ja erilaista. Uskoisin, että hämmästyt, etkä välttämättä tajua puoliakaan mitä siellä kirjoitetaan. Ei se mitään! Nyt voit oikeasti miettiä tässä vaiheessa, että lähdetkö oikeasti valloittamaan tuollaista maailmaa yksin, kaksin tai ryhmässä vai skippaatko tämän hämärän maailman.. ja päätät mennä oikeisiin töihin, mitä ne työt sitten ovatkaan.. Nämä nettimaailmassa tapahtuvat rahan tienaus menetelmät eivät sinälläänsä ole niin eriäviä kuin ”oikeat työt”. Näkisin, että vaikuttavia tekijöitä on vain paljon enemmän.

Jos lähdet vaikka ryhmässä kaveri porukalla miettimään ja käytätte vaikka 2 tuntia jokainen tutkiskeluun ja miettimiseen. Sitten jossain välissä menette yhdessä pöydän äärelle ja kerrotte mitä löysitte, informoitte toisianne ja tuotte omat näkökulmat esille.

Ehkä löytyy joku idea mitä voitte lähteä jatko kehittämään tai sitten ei löydy yhtikääs mitään!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: