Nostalgia Muisto – War Rock!

Näin ensimmäisenä Nostalgia muistona voisin kirjoittaa pelistä nimeltään War Rock! Pelihän on verkossa pelattava FPS ilmaispeli, joka ensimmäisen kerran tuli julkisuuteen vuonna 2007 alkujaan Etelä-Korealainen luomus. Ideana pelissähän oli siis yksinkertaistettuna tappaa kaikki mitkä liikkuu! Peliä verrattiin useasti Counter Strikeen, sitähän se kyllä olikin – mutta omalla twistillä höystettynä!

Pelissä oli isot kartat, missä pystyi ajamaan autoilla – tankeilla ja ampumaan tykeillä! Pelillä oli todella paljon pelaajia, mutta ikävästi pelissä oli paljon “Hakkeri” pelaajia, jotka käyttivät erilaisia apu ohjelmia muiden pelaajien tappamiseksi. Useasti näki toisten pelaajien lentelevän taivaalla ja ampuvan silmittömästi kranaatteja!

Pelasin kyseistä peliä runsaasti kaverin kanssa, mutta sitten ajat tulivat eteen ja pelaaminen väheni tämän pelin osalta! Nykyjäänkin peliä pystyy pelaamaan, mutta voi olla osittain ikävän buginen. Peli on ilmaispeli, mihin pitää siis ainoastaan tehdä tili! Pelillä on useasti vaihtunut myös hallinnoitsija, elikkä pelin tarjoaja jossa tätä pystyy sitten pelaamaan. Siispä suosittelen pelaamaan kyseistä peliä huvikseen, eikä niin ammattitaitoisesti, että et niin paljon surisi vaikka hallinnointi loppuisi ja menettäisit pelaamisen luomat tilastot!

Pelissä oli myös lukuisia pieniä bugeja, mihin pelaajat pystyivät piiloutumaan tai pelaajat kuolivat mielenkiintoisiin paikkoihin! Peli myös saattoi helposti yhtäkkiä vain sammua ja piti yleisesti käynnistää tietenkin uudelleen! Ihan hauskaa meininkiä! Grafiikat on nyt mitä olivat, mutta itseäni se ei kuitenkaan häirinnyt!

Suurimmissa kartoissa pystyi pelaamaan kerralla noin 32 pelaajaa! Jossa useasti monet olivatkin Sniper roolissa tai Konekivääri miehiä! Itse tykkäsin yleensä metsästää näitä Sniper- pelaajia ja hyökätä niiden kimppuun takaa päin!

Pelissä oli 6 erilaista Pelimoodia ja Methodia, miten Peliä pystyi pelaamaan!

  • Conquest Mode
  • Capture the Base
  • Individual Death Match
  • Team Death Match
  • Bombing Mission
  • AI mode

Jotka voit käydä lukemassa pikaisesti vaikka täältä, mitä ne sisältävätkään!

Videot!

Tässä on minun peli muisto videoita, mitä silloin vuosia sitten kuvasin!

War Rock Zarhak Kartta
War Rock Zarhak Kartta 2
War Rock Cloud Forest Kartta

War Rock Kuvat!

%d bloggaajaa tykkää tästä: