Tässä kyseisessä nostalgia muisto – War Rock artikkelissa käymme läpi peliä nimeltään War Rock! Joka on FPS (First Person Shooter) ilmainen peli!

Kyseinen Nostalgia Muisto – War Rock artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu vaan pohjautuu täysin omakohtaisiin muistoihin ja kokemuksiin kyseisestä pelistä vuosien varrelta!

Artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Nostalgia Muisto – War Rock!
  • Mikä on War Rock peli?
  • War Rock peli videoita!
  • War Rock peli kuvia!

Mikä on War Rock peli?

War Rock – pelihän on verkossa pelattava FPS (First Person Shooter) ilmaispeli, joka ensimmäisen kerran tuli julkisuuteen vuonna 2004 alkujaan Etelä-Koreassa, mutta rantautui muualle maailmalle kielimuokkausten jälkeen suurinpiirtein vuonna 2007. Ideana pelissähän oli siis yksinkertaistettuna tappaa kaikki mikä liikkuu! War Rock peliähän verrattiin useasti kilpailevaan Counter Strikeen, sitähän se kyllä olikin – mutta omalla twistillä höystettynä!

War Rock oli nopea tempoisempi ja yleisesti Counter Strikeen verrattuna peli ei ollut hiippailijoille suunnattu vaan enemmänkin ramboille, jotka halusivat tappaa vastustajat nopeasti leveillen.

Pelissä oli isot kartat, missä pystyi ajamaan autoilla, tankeilla, veneillä, moottoripyörillä ja ampumaan tykeillä! Pelillä oli todella paljon pelaajia, mutta ikävästi kylläkin pelissä oli paljon ”hakkeri” pelaajia, jotka käyttivät erilaisia apuohjelmia muiden pelaajien tappamiseksi. Useasti näki toisten pelaajien lentelevän taivaalla ja ampuvan silmittömästi kranaatteja!

Yleinen lause litannia tai sana War Rockin yleisessä tai kartan chatissä oli. – Kick Hacker, You are Hacker, Player left the game ja jne.

Pelasin kyseistä peliä runsaasti kaverin kanssa, mutta sitten ajat tulivat eteen ja pelaaminen väheni tämän pelin osalta! Nykyjäänkin peliä pystyy pelaamaan, mutta voi olla osittain ikävän buginen.

Peli on edelleen ilmaispeli, mutta sen pelaamiseksi edellyttää, että sinun pitää rekisteröityä johonkin hallinnoitsijalle. Josta sitten pystyt tämän kyseisen pelin sitten lataamaan tietokoneellesi ja voit ottaa yhteyttä paikallisiin servereihin.

Pelillä on useasti vaihtunut myös hallinnoitsija, elikkä pelin tarjoaja jossa tätä pystyy sitten pelaamaan. Siispä suosittelen pelaamaan kyseistä peliä huvikseen, eikä niin ammattitaitoisesti, jotta et niin paljon surisi vaikka pelin hallinnointi loppuisi ja menettäisit pelaamisen luomat tilastot!

Pelissä oli myös lukuisia pieniä bugeja, mihin pelaajat pystyivät piiloutumaan tai bugeja mihin pelaajat kuolivat mielenkiintoisiin paikkoihin! Peli myös saattoi helposti yhtäkkiä vain sammua ja pelin piti yleisesti käynnistää tietenkin uudelleen! Grafiikat on nyt mitä olivat, mutta itseäni se ei kuitenkaan häirinnyt!

Suurimmissa kartoissa pystyi pelaamaan kerralla noin 32 pelaajaa! Jossa useasti monet olivatkin Sniper roolissa tai Konekivääri miehiä! Itse tykkäsin yleensä metsästää näitä Sniper- pelaajia ja hyökätä niiden kimppuun takaa päin!

Pelissä oli 6 erilaista pelimoodia ja tapaa, miten War Rock peliä pystyi pelaamaan!

  • Conquest Mode
  • Capture the Base
  • Individual Death Match
  • Team Death Match
  • Bombing Mission
  • AI mode

Voit käydä lukemassa lisää näistä pelimoodeista vaikka täältä, mitä ne sisältivätkään.

War Rock peli videoita!

Olen myös kuvannut aika ajoin omia pelivideoita, jotka löytyvät esimerkisi tästä alta!

War Rock Zarhak Kartta
War Rock Zarhak Kartta 2
War Rock Cloud Forest Kartta

War Rock peli kuvia!

Tässä sitten olisi screenhotteja, mitä vuosien varrella pääsin ottamaan itselleni talteen!

Toivottavasti Nostalgia Muisto – War Rock artikkelistani oli sinulle jonkinlaista hyötyä tai se avasi myös sinulle ehkä niitä muistoja omista peli hetkistäsi tämän pelin parissa!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: