Tässä kyseisessä nostalgia muisto – Dink SmallWood artikkelissa käymme läpi peliä nimeltään Dink Smallwood! Joka on RPG- painoitteinen ilmainen peli!

Kyseinen Nostalgia Muisto – Dink Smallwood artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu vaan pohjautuu täysin omakohtaisiin muistoihin ja kokemuksiin kyseisestä pelistä vuosien varrelta!

Artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Nostalgia Muisto – Dink Smallwood!
  • Mikä on Dink Smallwood peli?
  • Dink Smallwood pelin pelattavuus?
  • Dink Smallwood pelivideo!

Mikä on Dink Smallwood peli?

Dink Smallwood pelihän on RPG – (Roolipeli) painoitteinen ilmaispeli, joka on alkujaan vuonna 1998 julkaistu ja itse myös silloin siihen tutustuinkin! Monet saattavat ehkä verrata kyseistä peliä köyhän miehen Diabloksi! Kyllähän se siltä myös näyttääkin tietyin osin, mutta tässä on sitä nostalgiaa mitä Diablokin meille ehdottomasti myös suo. Olen kyseisestä pelistä aina tykännyt sen yksinkertaisuuden ja humoristisen tarinan takia!

Pelissähän lentää verta, mutta omasta mielestäni se on ”hienostunutta” verta! Peli saattaa olla alussa vähän vaikea tai vaikean oloinen, eli voit valitettavasti kuolla aika nopeasti! Suosittelen tai kehoitan, että kehität peli hahmoasi tappamalla heikkoja vihollisia, että EXP nousee ja kyvyt tulevat tehokkaammaksi. Todennäköisesti kuolet todella nopeasti jos et näin tee. Ajatuksena on pysyä vihollisten yläpuolella, koska yhtäkkiä voi tulla joku olio, joka tappaa sinut kahdella iskulla.

Pelissähän on siis tarinakin, joka on omasta mielestäni raaka ja humoristinen, elikkä tiedossa tulee olemaan huumoria ja suosittelen senkin takia seuraamaan mitä pelin hahmot sanovat ja tekevätkin!

Voit valita hahmosi olevan lähikontakti hakkaaja tai taikoja käyttävä velho! Taikka sitten olet sopusuhtainen keskellä oleva moniosaaja, mutta ehkä kivoin ainakin itsellä oli tätä pelattaessa olla lähikontakti hakkaaja! 🙂 Oli kiva hakata viholliset siihen yhteen veriseen kasaan.


Dink Smallwood pelin pelattavuus?

Vaikka peli on vanha, niin uskon vahvasti, että myös nykynuoriso voisi tätä peliä pelata! Pelihän rakennettiin siis aluksi PC-alustalle, mutta nykyään se on muunnettu myös puhelimeen pelattavaksi tai myös tablettiin, jossa saat omasta mielestäni enemmän irti isomman näytön takia kuin puhelimessa saisit!

Kyseessä on siis ilmainen peli, etkä joudu siitä maksamaan yhtikääs mitään! Jos joku kehittää tästä jatko-osan, niin ostan sen kyllä heti!

Jos kyseisen pelin pelaaminen kiinnostaa, niin voit käydä sen lataamassa heidän virallisilta nettisivuiltaan! Josta pääset vaikka tästä!

Dink Smallwood pelivideo!

Tässä alla olisi vielä minun pelikuvaus videoni, minkä joskus vuosia sitten kuvasin talteen muistoksi! Jospa peli sinua ehkä kiinnostaisi hämärien iltojen hauskuuttajaksi!

Dink Smallwood [PC] Gameplay

Toivottavasti Nostalgia Muisto – Dink Smallwood artikkelistani oli sinulle jonkinlaista hyötyä tai se avasi myös sinulle mielenkiintoa kyseisestä pelistä! Suosittelen lämpimästi!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: