Nostalgia Muisto – Dink Smallwood!

Tämän Nostalgia muiston aiheena on Peli nimeltään Dink Smallwood! Tämä peli on vuonna 1998- julkaistu ja itse myös silloin siihen tutustuinkin! Monet saattaa ehkä verrata kyseistä peliä köyhän miehen Diabloksi! Kyllähän se siltä myös näyttääkin tietyin osin, mutta tässä on sitä Nostalgiaa. Olen kyseisestä pelistä aina tykännyt sen yksinkertaisuuden ja humoristisen tarinan takia!

Pelissähän lentää verta, mutta omasta mielestäni se on “hienostunutta” verta! Peli saattaa olla alussa vähän vaikea tai vaikean oloinen, eli voit valitettavasti kuolla! Suosittelen pelin hahmoa myös parantamaan tasaisin väliajoin, että pysyt vahvojen vihollisten yläpuolella! Kun yhtäkkiä voikin tulla olio, joka tappaa sinut kahdella iskulla!

Pelissähän on siis tarinakin, joka on omasta mielestäni raaka ja humoristinen, elikkä tiedossa tulee olemaan huumoria ja suosittelen senkin takia seuraamaan mitä pelin hahmot sanovat ja tekevätkin!

Voit valita hahmosi olevan perus lähikontakti hakkaaja tai taikoja käyttävä velho! Taikka sitten olet sopusuhtainen keskellä oleva moniosaaja, mutta ehkä kivoin ainakin itsellä oli tätä pelattaessa olla lähikontakti hakkaaja! 🙂 Elikkä viholliset tulivat lähelle ja tapoin ne siihen paikkaan!


Pelattavuus?

Vaikka peli on vanha, niin uskon vahvasti, että myös nykynuoriso voisi tätä peliä pelata! Pelihän rakennettiin siis aluksi PC-alustalle, mutta nykyään se on muunnettu myös puhelimeen pelattavaksi tai myös Tablettiin, jossa saat omasta mielestäni enemmän irti isomman näytön takia kuin puhelimessa saisit!

Kyseessä on siis ilmainen peli, etkä joudu siitä maksamaan yhtikääs mitään! Jos joku kehittää tästä jatko-osan, niin ostan kyllä heti!

Jos kyseisen pelin pelaaminen kiinnostaa, niin voit käydä sen lataamassa heidän virallisilta nettisivuiltaan! Josta pääset vaikka tästä!

Tässä alla olisi minun Pelikuvaus videoni, minkä joskus vuosia sitten kuvasin talteen muistoksi! Jospa peli sinua ehkä kiinnostaisi hämärien iltojen hauskuuttajaksi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: