Minä!

Hei, olen siis Juhamatti Niskasaari. Perustin tämän blogin niin sanotusti itseni ympärille, jossa haluan tuoda ilmi erilaisia teemoja – aiheita joiden parissa olen työskennellyt tai mitkä asiat minua kiinnostavat.

Ihminenhän jakaa itsensä moneen eri sosiaalisen mediaan, foruumeihin, viesteihin, puheluihin ja hän jättää jälkensä näin tekemällä kaikkiin näihin alustoihin, heidän ideat, mielipiteet ja ajatukset jäävät sinne jonnekin välille! Niitä usein ei huomata tai niitä on vaikea uudestaan päästä löytämään! Heidän työnsä, mitä he ovat esimerkiksi kirjoittaneet, jonka näkevät tärkeänä ja merkityksellisenä jäävät sinne jonnekin kaiken informaation sekaan!

Näin on myös itsellänikin käynyt, olen ajatukset kirjoittanut muualle minne ne ovat sitten jääneet ja unohtuneet.

Minulla on paljon erilaisia ajatuksia, kokemuksia, muistoja, mielipiteitä, neuvoja jotka haluan tämän blogin kautta jotenkin tuoda ilmi ja jakaa! Tätä kautta toivoisin tai haluaisin, että ihmiset minun kokemuksieni kautta oppisivat tai ymmärtäisivät, että heidän ei tarvitsisi itse löytää sitä tietoa, mitä he ehkä etsivät tai pähkäilevät mielessään…

Juhamatti siis olen, Rovaniemellä syntynyt vuosi oli 1987, ensimmäiset vuodet asustelin maaseudulla maatilassa, niistä ajoista en muistakaan kovin mitään, kuin yksittäisiä muistoja. Lapsuuden kotina kuitenkin pidän Rovaniemen läheisyydessä olevaa omakotitaloa, missä koettiin ja nähtiin paljon erilaisia asioita!

Ala-asteen kävin Kaukon Koulussa, missä oli kokonaisuutena 50 – 60 oppilasta 1 – 6 luokat siellä käyneenä. Ylä-asteen kävin Muurolan yläasteella, missä oli siihen aikaan noin 300 oppilasta! Ammattikouluun päätin sitten lähteä Lapin Ammattiopistoon ja siellä kävin Sähköasentajan ammatin. Vuodet kului, elämä meni ja löysin itseni vuosien päästä Lahden Ammattikorkeakoulussa opiskelemassa Palveluliiketoiminta alaa, Tradenomi – Palvelukehittäjäksi.

Näiden vuosien aikana olen tehnyt paljon erilaisia asioita ja mielenkiinnon kohteet ovat muuttuneet sitten tietenkin ajan myötä, mutta jotkin asiat kuitenkin ovat pysyneet aina mukana ja näistä kaikista asioista haluan tuoda tietoa tämän blogin kautta.

Toivottavasti löytyy ehkä jotain mielenkiintoista sinulle, kaikille ei tietenkään voi löytyä.. sehän on se realiteetti!
Kirjoitus virheitä varmasti löytyy ja et välttämättä ymmärrä mitä yritän kirjoittaa joissakin tapauksissa. Minulla yleisesti onkin täysin erilainen kirjoitus tyyli kuin muilla ja asioiden esille tuominen on tietty ei niin akateemista, mitkä jotkut tahot näkevät pahana tai outona… No jos puolustan nyt itseäni sanomalla, että minulla on lukihäiriö, joka tietenkin vaikeuttaa kirjoittamista ja lausumista.
Yritän tehdä kuitenkin parhaani ja saada kirjoituksista ymmärrettäviä!

 

Jos haluat tehdä jonkinlaista yhteistyötä minun kanssani johonkin asiaan liittyen, niin ole ihmeessä yhteydessä niin voimme miettiä tai jatkokehittää asiaa! Tai yksinkertaisesti jos on jotain kysyttävää, niin olen ilomielin auttamassa 🙂

Yhteyden voit ottaa helposti vaikka Facebook:ia käyttämällä tai blogin yhteydenottolomaketta käyttäen!

Eipä mulla muuta tällä kertaa, lukemisiin!

%d bloggaajaa tykkää tästä: