Minä!

Hei, minä olen Juhamatti Niskasaari. Perustin tämän blogin niin sanotusti itseni ympärille, jossa haluan tuoda ilmi erilaisia teemoja – aiheita joiden parissa olen työskennellyt tai mitkä asiat minua kiinnostavat.

Toivotan sinulle tervetuloa sivuilleni!

Ihminenhän jakaa itsensä moneen eri sosiaalisen mediaan, foruumeihin, viesteihin, puheluihin ja hän jättää jälkensä näin tekemällä kaikkiin näihin alustoihin.

Heidän ideat, mielipiteet ja ajatukset jäävät sinne jonnekin välille! Niitä usein ei huomata tai niitä on vaikea uudestaan päästä löytämään! Heidän työnsä, mitä he ovat esimerkiksi kirjoittaneet, jonka näkevät tärkeänä ja merkityksellisenä jäävät sinne jonnekin kaiken informaation sekaan!

Näin on myös itsellänikin käynyt, olen ajatukset kirjoittanut muualle minne ne ovat sitten jääneet ja unohtuneet. Ehkä jokseenkin toisten käytettäväksi, mutta ei minua hyödyttäen.

Minulla on paljon erilaisia ajatuksia, kokemuksia, muistoja, mielipiteitä, neuvoja jotka haluan tämän blogin kautta jotenkin tuoda ilmi ja jakaa! Tätä kautta toivoisin tai haluaisin, että ihmiset minun kokemuksieni kautta oppisivat tai ymmärtäisivät, että heidän ei tarvitsisi itse löytää sitä tietoa. Että monet ovat sen tiedon jo tavallaan keränneet ja he ovat oppineet siitä.

Se on tavallaan tämän sivun yleinen teema!

Minun historiani?

Minä olen Juhamatti Niskasaari ja historian puolesta voisin sanoa, että Rovaniemellä olen syntynyt vuonna 1987, ensimmäiset vuodet asustelin maaseudulla maatilassa, niistä ajoista en muistakaan kovin mitään, kuin yksittäisiä muistoja. Lapsuuden kotina kuitenkin pidän Rovaniemen läheisyydessä olevaa omakotitaloa, missä koettiin ja nähtiin paljon erilaisia asioita!

Ala-asteen kävin Kaukon Koulussa, missä oli kokonaisuutena 50 – 60 oppilasta 1 – 6 luokat siellä käyneenä. Ylä-asteen kävin Muurolan yläasteella, missä oli siihen aikaan noin 300 oppilasta! Ammattikouluun päätin sitten lähteä Lapin Ammattiopistoon [LAO nykyisin REDU) ja siellä kävin Sähköasentajan ammatin. Oppilaitahan siellä oli se noin 2500.

Vuodet kului, elämä meni ja löysin itseni vuosien päästä Lahden Ammattikorkeakoulusta opiskelemassa Palveluliiketoiminta alaa, Tradenomi – Palvelukehittäjäksi [LAMK – nykyisin LAB]. Oppilaita noin 5000.

Näiden vuosien aikana olen tehnyt paljon erilaisia asioita ja mielenkiinnon kohteet ovat muuttuneet sitten tietenkin ajan myötä, mutta jotkin asiat kuitenkin ovat pysyneet aina mukana ja näistä kaikista asioista haluan tuoda tietoa tämän blogin kautta.

Toivottavasti sivuiltani löytyy ehkä jotain mielenkiintoista sinulle, kaikille ei tietenkään voi löytyä.. sehän on se syvä realiteetti! Kirjoitus virheitä varmasti myös löytyy ja et välttämättä ymmärrä mitä yritän kirjoittaa joissakin tapauksissa. Minulla yleisesti onkin täysin erilainen kirjoitustyyli kuin muilla ja asioiden esille tuominen on tietty ei niin akateemista, mitkä jotkut tahot näkevät pahana tai outona… Sinälläänsä en jaksa välittää.

No jos puolustan nyt itseäni sanomalla, että minulla on myös lukihäiriö, joka tietenkin vaikeuttaa kirjoittamista ja lausumista. Yritän tehdä kuitenkin parhaani ja saada kirjoituksista tarpeeksi ymmärrettäviä!

Jos haluat tehdä jonkinlaista yhteistyötä kanssani johonkin asiaan liittyen, niin ole ihmeessä yhteydessä niin voimme miettiä tai jatkokehittää asiaa!

Tai yksinkertaisesti jos on jotain kysyttävää, niin olen ilomielin auttamassa, koska tekemällä ja auttamalla oppii. 🙂

Yhteyden voit ottaa helposti vaikka Facebook:ia käyttämällä tai blogin yhteydenottolomaketta käyttäen!

Eipä mulla muuta tällä kertaa, lukemisiin!

Terveisin ja Kiittäen

Juhamatti Niskasaari

%d bloggaajaa tykkää tästä: