Tässä kyseisessä artikkelissa käydään läpi kryptovaluutta historiani ja mielipiteeni krypto teemasta ja sen ympärillä olevasta valuutta maailmasta!

Tämä kyseinen kryptovaluutta historiani ja mielipiteeni artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu ja se on täysin kirjoittajan omien mielipiteiden, kokemusten ja havaintojen pohjaisia.

Artikkelissa käydään läpi minun Kryptovaluutta historiaani ja mielipiteitäni asiasta! Pyrin kertomaan kosketuksestani kryptovaluuttaan ja mikä on nykyinen kantani asian teemaan ja maailmaan liittyen. Pyrkimyksenä olisi, että näin tekemällä saisin sinut ehkä tai muun ihmisen miettimään valintojasi oikeampaan suuntaan tulevaisuudessa.

Elikkä et tee samaisia virheitä kuin minä tai ajattelet kryptovaluutta maailmaa erillälailla.

Kryptovaluutta historiani ja mielipiteeni artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Kryptovaluutta Historiani ja Mielipiteeni!
  • Kryptovaluutta Historiani!
  • Kryptovaluutta Nykyisyys!
  • Kryptovaluutta Hehkutus!
  • Kryptovaluutta Yritysmaailma!
  • Kannattaako Investoida Kryptovaluuttaan?

Kryptovaluutta Historiani!

En valitettavasti enää muista kyseistä vuotta tai tarkkaa päivää milloin ensimmäinen oikea kosketukseni kryptovaluuttaan oli, mutta ensimmäinen kryptovaluutta minkä minä omistin tai oli hallinnassa oli BTC, elikkä Bitcoin.

En suinkaan ollut ensimmäisten ihmisten joukossa tämän kyseisen kryptovaluutan kimpussa vaan kosketukseni oli enemmänkin todella epäileväinen, mutta ajattelin kuitenkin todella suurta mahdollisuutta siinä. En valitettavasti ajatellut siinä olevan mitään sen erityisempää vaan juurikin mietin, että hyvä keino esimerkiksi peli maailmalle lähteä kehittämään jotain peli valuuttaa.

Minulla kuitenkin oli hallussa sen ajan Bitcoineja 4 kpl tai voisiko sanoa enemmänkin 4 BTC:tä. Niiden sen aikainen arvohan oli joku 2 – 5 euroa yhteensä! Olen nauranut, tavallaan myös itkenytkin ja minua on vihastuttanut sen aikainen oma toimintani! Koska tein huonoja valintoja.

Minähän siis annoin ne Bitcoinit tai niin sanotusti lahjoitin yhdelle ulkomaalaiselle tyypille, koska hän keräsi niitä tai aikoi ostaa jotain jostain. Hän oli tavallaan minun sen aikainen yhteistyökumppani ja en nähnyt niillä mitään rahallista arvoa siihen aikoihin, eikä tavallaan myös hänkään. Hän taisi ostaa sen mitä halusikin, uskoisin, että hänelläkin on nykyjään jonkinlainen harmituksen tunne…

Vuonna 2018 yhden Bitcoinin arvohan kävi yli 17 000 dollarissa, elikkä tuolloin minun noiden Bitcoinien arvo olisi ollut joku 68 000 dollaria. Aika huikea summa, mutta en kuitenkaan usko, että olisin missään vaiheessa pitänyt halussa itselläni noita Bitcoineja edes noin kauan vaan olisin myynyt ne jo aiemmin pois. Tämä tekemäni asia harmittaa jonkin verran, mutta ei suinkaan niin paljon kuin se, että mitä en tehnyt!

Minulla oli tuohon aikaan todella paljon käyttämätöntä rahaa PayPal:issa ja muissa verkkopankeissa hautumassa, jotka olisin voinut ilomielin investoida johonkin suurempaan. Jos olisin tuolloin investoinut ne rahat Bitcoiniin, olisin nyky standardeilla miljonääri.

En kuitenkaan nähnyt tuolloin Bitcoinia investoinnin kohteena vaan sivuutin asian ja siirsin mielenkiintoni johonkin muuhun. Mietin kuitenkin ajatusta, että pistänkö tähän nyt 1000€ kiinni tai edes 100 – 200 euroa. En tehnyt niin. Tämä minua harmittaa todella paljon, mutta niinkuin elämässä on sanontana. Sitä ei ikinä tiedä mistä itsensä löytää. Varmasti monella tuhannella ihmisellä oli samanlaiset tuntemukset ja hetket kuin minulla tuolloin oli. Elikkä eivät nähneet Bitcoinia potentiaalisena investoinnin kohteena. 🙁

Uskoisin, että ihan luonnollista ajatella näin, varsinkin siihen aikoihin, kun Bitcoinin arvo oli noin pienehkö. Nykyjään yhden Bitcoinin arvohan on tämän artikkelin kirjoitus hetkellä 7 972,59 EUR. Joka on myöskin todella korkea, mutta selvästi hinta on alentunut. Voisiko kuitenkin sanoa, että nykyinen hinta on tietynlainen stabiili tila, joka liikkuu 5000 – 10 000 välillä jonkin aikaa. Varsinkin vuoden 2019 lopun – 2020 alun ja suurinpiirtein ennen Huhtikuuta voisi alkaa nousemaan.

Vaikka kuitenkin Kryptovaluutta teema nousi ja sen ympärillä olevat erilaiset valuuttojen arvot kohosivat vuosi vuodelta, en silloinkaan investoinut niihin rahaa. Muut invenstointini olivat suoraan sanottuna kusseet alleen. Olin menettänyt siis investointini mitkä minä olin kerännyt PayPal:ille ja muihin verkkopankkeihin. Enkä täten ollut kiinnostunut enää menettämään lisää ja täten kryptovaluutan minä skippasin.

Monethan tuohon aikoihin rikastuivat tai he rakensivat tietynlaisen toimeentulon kryptovaaluuttojen välille. Todella ihailtavaa ja kunnioitettavaa, olisi myös itsekin pitänyt silloin lähteä mukaan. Elämä kuitenkin vei suuntiin toisiin.

No ei siinä mitään.


Kryptovaluutta nykyisyys!

Omistan tietenkin nykyisinkin kryptovaluuttaa, mutta todella pienissä määrin! Joku 50 – 100 euron edestä. Vaikkakin kryptovaluutta historiani on tietyllä tavalla mitään saamaton tai siinä en millään tavalla menestynyt. Kuitenkin pysyin kryptovaluutan maailman käsin kosketeltavissa, elikkä luin ja näin sen kehityksen kulun.

En ole muista kryptovaluutoista kovin kiinnostunut kuin vain Bitcoinista, koska näen ne enemmänkin asiana tai teemana. Jotka on luotu vain ja ainoastaan sillä ajatuksella, että nyt tehdään rahaa. Vaikkakin monet näkevät näissä todella suurta potentiaalia, että investoidaan tähän kolikkoon ja saadaan jonkin ajan kuluttua tietyn kokoinen hyöty. Se on riski peliä ja tarvitset oikeasti ylimääräistä rahaa, minkä menettäminen ei tunnu missään.

Elikkä tämän yhden kryptovaluutan nousun takia, on tullut niin sanottuja muita onnenonkija kryptovaluuttoja siihen vierelle juurikin onkimaan sitä kultaista kalaa.

Onko se kultainen kala vielä siellä ongittavissa? Kyllä se siellä vielä ui, mutta sen kultaisen kalan pyydystäminen on sitten ihan eri asia!

Kryptovaluuttahan elää tietynlaisella hypellä elikkä hehkutuksella koko ajan ja jos tämä niin sanottu hehkutus katoaa, niin myös katoaa kryptovaluutan arvo. Vaikkakin onnenonkijoita lähtee matkasta pois, niin se ei missään nimessä lisää sen kultakalan pyydystämisen mahdollisuutta.

Sen kultakalan pystyy pyydystämään ainoastaan hyvällä syötillä ja mikä se syötti sitten on! Se hyvä syötti on tämä hehkutuksen luominen!

Selitän vähän erillälailla ja ehkä ymmärrettävämpään laatuun.

Ajatellaan nyt Bitcoinia ja sen arvohan kuitenkin perustuu kirjaimellisesti siten nykyjään, että kuinka paljon siihen investoidaan rahaa! Elikkä tätä ”oikeata” rahaa. Jos nyt vaikka Bitcoinin arvo laskee. Siihenhän voi olla monta eri syytä miksi arvo laskee, mutta suurin syy kuitenkin on se, että kuinka paljon ihmiset ottavat rahaa pois siitä järjestelmästä. Toinen merkittävä syy on sitten se jos uutta rahaa ei synnytetä siihen järjestelmään ei siis investoida, joka liittyy juurikin hehkutukseen.

Elikkä jos ihmiset eivät investoi Bitcoiniin sen arvo laskee ja täten hehkutus sen mukana. Mutta miten sinä sitten sitä hehkutusta lisäät? Vaikkakin tämä on minun itseni luoma termi ja monet varmasti ovat mielipiteistäni erittäin toista mieltä, mutta hehkutuksella on oma kaavansa tai methodi, miten sitä luodaan.


Kryptovaluutta hehkutus!

Jos haluat siis lisätä arvoa kryptovaluutalle, sinun täytyy luoda sille oma hypetys, elikkä hehkutus. Kryptovaluutalle pitää siis luoda tietynlainen mielikuva ympäristönsä jossa ihmiset voivat investoinneilla luoda mahdollisuuden rikkauksiin tai varallisuuden korottamiseen.

Ajatuksena olisi luoda järjestelmä, mistä löytyy muulle maailmalle oma toinen mahdollisuus paikka tai ympäristö jota sinä et tässä edellisessä maailmassa pystynyt hankkimaan.

Kun tämä ympäristö järjestelmä on luotu ja sille rakennettu oma tietoisuus, niin sitä pitää myös levittää! Paras mahdollinen levitys kanava on juurikin uutis kanavat, artikkelit, blogit, sosiaaliset mediat ja tietenkin ihmiset itsessään.

Sitten kun tämä tietoisuus on levitetty ja ihmiset ovat saaneet tiedon tästä uudesta ympäristön järjestelmän mahdollisuudesta. Löytyy ihmisiä jotka sitten investoivat tähän järjestelmään rahaa, jolloin tämän kryptovaluutan arvo nousee.

Se joka tämän niin sanotun kultaisen kalan poimii, on se henkilö joka sen hehkutuksen loi. Elikkä tässä tapauksessa tämän ympäristön laatija – tekijä poimi sen kultaisen kalan.

Tietenkään se kultaisen kalan poimija ei ole aina se ympäristön laatija tai tekijä, vaan sen voi myös saada jonkin vanhan inventoinnin tekijä. Joka juurikin kryptovaluutan arvon noustessaan nostaa rahat pois järjestelmästä. Tämän jälkeen pitää taas alkaa rakentamaan uutta tietoisuuden levittämisen kampanjaa, että saadaan uusia investoinnin tekijöitä tähän järjestelmään. Tietyllä tavalla Pyramidi huijausta..


Kryptovaluutta yritysmaailma!

Monethan ihan pörssi maailman yrityksetkin toimivat samallalailla, elikkä luodaan jotain hehkutusta jostain järjestelmästä ja nämä investoinnin tekijät sitten juurikin määrittävät tämän yrityksen hinnan. Luodaan järjestelmällisesti tekemällä eräänlainen mielikuva maailma jostain, mitä ei välttämättä ole tai se on, mutta hehkutuksella lisätään sitä voimaa!

Kryptovaluutta maailmassahan siis tehdään samallalailla, elikkä investointien kautta luodaan siis valuutalle yksinkertaisesti arvo. Monet ihmiset ovat tajunneet sen, että itsessään investoinnilla ei välttämättä rikastu, mutta jos rakentaa kryptovaluuttojen ympärille oman toimeentulonsa niin sitä kautta voi rikastua.

Kryptovaluuttojen ympärille on siis luotu ja rakennettu eräänlainen oma yritys maailmansa, joka sitten saa toimeentulonsa ihmisten oikealla rahalla tekemillä ostoksilla. Nämä yritykset sitten jotka luovat tämän kryptovaluutta kaupan, jälleenmyynnin, asiantuntija – konsultaatio palvelut, oheis- tuotteiden myymisen tai jotain vastaavanlaista. Nämä tekijät sitten luovat sen hehkutuksen!…. eli nämä tekijät luovat ihmisille mielikuvan, että sinun pitää ostaa tai myydä ja näin tekemällä pääset tähän uuteen ympäristölliseen järjestelmään missä rikastut!

Nämähän ne oikeat kultakalan onkijat ovatkin! He pyydystävät niitä kultakaloja viikoittain käyttämällä muiden ihmisten haluja rikastumiseen.

Aika yksinkertaista… Joku voi sanoa tätä kusetukseksi, joku voi sanoa sitä pyramidi huijaukseksi ja joku sanoo, että sehän on ihan normaalia yritys toimintaa.

Jos nyt vaikka ihmiset tai joku toimija ottaisi puolet Bitcoinin rahallisesta määrästä ulos ja muuttaisi sen siis oikeaksi rahaksi! Se aiheuttaisi niin ison ketju reaktion, että varmasti Bitcoinin arvo laskisi takaisin sinne 30 euroon. Voi sitä määrää, kuinka paljon ihmiset menettäisivät rahaa! Nämä erilaiset putiikit olisivat konkursissa aika yksikön. Monet tekisivät varmasti itsemurhan tai hyökkäisivät johonkin tämmöiseen putiikkiin ja tappaisivat siellä ihmisiä, joka on luonut heille tämän mielikuvan rikastumisesta.

Mutta näin ei kuitenkaan ole tapahtumassa, koska BitCoinille on kuitenkin muotoutunut eräänlainen tila ja tietoisuus, että se ei ikinä tule häviämään. Nykyjään on niin isoja tekijöitä taustalla, jotka eivät anna tämän tapahtua, koska heillä kuitenkin on rahaa sisällä siinä järjestelmässä. Jota he eivät halua menettää, he eivät halua menettää sitä valtaa, tunnetta ja juurikin sitä uutta järjestelmällistä ympäristöä missä he ovat olleet mukana luomassa. He haluavat rakentaa uuden rahallisen ympäristön ja mahdollisuuden, josta ei haluta luopua.

Muut kryptovaluutat siinä vierellä tulevat kuitenkin kuolemaan. Ei tietenkään kaikki, vaan tietyt hyvät joilla on hyvä maine ja iso tekijät taustalla tulevat pysymään pystyssä.


Kannattaako investoida kryptovaluuttaan?

Kaikilla varmasti kiinnostaa kyseiseen kysymykseen vastaus ja oma vastaukseni on, että kyllä kannattaa investoida! Mutta älä kuitenkaan lähde investoimaan noihin onnenonkija kryptovaluuttoihin ainakaan liiallisia määriä tai älä pistä yhtään noihin. Niistä löytyy niin paljon kusettamisen eri makuja tai olomuotoja ja ne ovat täysin rakennettu mielikuvien ja mahdollisuuksien maailmaan. Siellä niiden kyseisten kryptovaluuttojen luojat odottelevat pelastavia ritareita.

Jos haluat sijoittaa ne rahat, osta vaikka fyysisiä kolikkoja taikka investoi näihin yrityksiin jotka on luoneet toimeentulon lähteen tämän kryptovaluuttojen ympärille. Näkisin ehkä, että näistä voisi löytyä laajemmalle skaalalle pitkäikäisempää kumppanuutta, kun monet kolikoista alkavat kuolemaan pois.

Jos sinulta oikeasti löytyy ylimääräistä rahaa taskusta ja et oikeasti niille löydä mitään käyttöä. Niin minulle tietenkin voit lähettää rahaa mielenmäärin, minulla itselläni on todella paljon erilaisia investointi kohteita mitä haluaisin päästä tekemään… Mutta eiih tietenkään, sijoita mielummin itseesi. Käy vaikka hierojalla, elokuvissa ja syömässä!

Sinä et kryptovaluuttoihin itseensä sijoittamalla miljonääriksi tule, että se aika on jo mennyt. Mutta voit kuitenkin Bitcoinin kautta jonkinlaista toimeentulonlähdettä saada!

Toivottavasti artikkelistani kryptovaluutta historiani ja mielipiteeni loi sinulle uusia ajatuksia tai mielipiteitä. Jos on kysyttävää, niin ota vain yhteyttä helposti vaikka Facebookin kautta 🙂

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: