Tässä kyseisessä artikkelissa läpi käymme, että mikä on JoinHoney & Miten sitä käytetään? Käymme läpi JoinHoney palvelun toimintoja ja mahdollisuuksia!

Tämä kyseinen Mikä on JoinHoney & Miten sitä käytetään artikkeli ei ole millään tavalla sponsoroitu vaan pohjautuu täysin kirjoittajan kokemuksiin, havaintoihin ja tutkimuksiin kyseisestä JoinHoney palvelusta!

Otsikot artikkelissa ovat seuraavat:

  • Mikä on JoinHoney?
  • Miten JoinHoney palvelua käytetään?
  • Kannattaako JoinHoney palvelua käyttää?
  • Mikä on HoneyGold?

Mikä on JoinHoney?

JoinHoney [Honey Science Corp] on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan kuluttajille halvempia osto mahdollisuuksia. JoinHoney tarjoaa kuluttajille mahdollisuutta ostaa tietystä paikasta halvemmalla jokin heidän valitsema tuote tai palvelu.

Yritys tarjoaa ja ylläpitää selainlaajennusta, joka yhdistää ja automaattisesti soveltaa online- kuponkeja verkkokaupan verkkosivustoilla kuluttajille käytettäväksi.

Lyhykäisyydessään JoinHoney tarjoaa sinulle mahdollisuutta ostaa kuponkia tai sponsoroitua koodia käyttäen tietty tavara, esine tai palvelu halvemmalla.

Kun JoinHoney lisäosan tai sivuston käyttäjä tekee ostoksen jossain tietyssä verkkokaupassa, niin Honey jakaa tämän oston jälkeen ostajalle tietyn suuruisen palkkion. Tätä sanotaan CashBack- ohjelmaksi, jossa siis maksetaan tiettyä prosenttia ostajalle takaisin. Kunhan käyttää heidän myöntämiä koodeja ja kuponkeja ostovaiheessa.

JoinHoney on todella suosittu Yhdysvalloissa ja sillä on huimat 17 miljoonaa käyttäjää ja he ovat maksaneet jo 8 miljoonaa dollaria käyttäjilleen näiden lukuisten vuosien aikana! Ei ole siis kyseessä mikään pieni yritys vaan todella isohko!

JoinHoney on tytär yhtiö PayPal:ille, joka on ylläpitää internetissä toimivaa maksunvälitysjärjestelmää. Elikkä tämäkin jo sinällänsä luo tälle JoinHoneylle uskottavuutta ja varmuutta ostamisesta.

Miten JoinHoney palvelua käytetään?

Palvelun käyttäminenhän on todella helppoa ja vaivalloista! Ensiksi tietenkin kannattaa sinun miettiä hartaasti ajatellen, että tarvitsetko sinä tämmöistä ohjelmaa ollenkaan?

Jos ostat esimerkiksi ulkomailta olevista verkkokaupoista tuotteita ja palveluita, uskoisin vahvasti, että näkisin tällä JoinHoney lisäosalla ja sivustolla olevan sinulle suurestikin hyötyä!

Siirrytään miten JoinHoney palvelua käytetään! Jotta saat JoinHoney suomat palvelut käyttöön, niin sinut ensiksi tietenkin kannattaa siirtyä JoinHoney sivustolle vaikkapa esimerkiksi tätä linkkiä käyttäen! JoinHoney rekisteröinti!

Sieltä avautuu sinulle kutsu sivusto, jossa omasta mielestäni näyttäytyy todella paljon informaatiota kyseisestä palvelusta.

Jotta sinä voit kyseistä JoinHoney – sivustoa ja sovellusta käyttää, sinun pitäisi asentaa omaan selaimeesi erillinen lisäosa! Ei hätää tämä on täysin turvallinen, mutta valitettavasti kuitenkin tämän lisäosan asentaminen näyttäytyy olevan pakollista.

JoinHoney palvelun idea ja hyöty löytyykin tästä lisäosasta, josta kerron edempänä artikkelia!

Jos menet vaikka minun lisäämän linkin kautta JoinHoney sivulle , sinulle näyttäytyy seuraavanlainen ilmoitus!

Paina ”Add Honey – It’s Free”.

JoinHoney sivusto kysyy sinulta lupaa asentaa lisäosa sinun selaimeesi! Jatka asennukseen ja myönnä tälle lisäosalle sen haluamat valtuudet.

Ei hätää edelleenkin turvallista!

Sinut siirretään valtuuksien myöntämisen jälkeen seuraavaksi rekisteröitymis vaiheeseen!

Voit vapaasti valita oman rekisteröitymis tapasi, mutta suosittelen itse ainakin ihan syöttämällä normaalisti ”Email” kohtaan sähköpostisi. Jolloin pääset määrittämään yksityiskohtaisen salasanan JoinHoney tilillesi.

En missään nimessä suosittele rekisteröitymään PayPal:illa tai Apple tunnuksella, koska ihan tietoturvasyistä!

Kun olet rekisteröitynyt JoinHoney sivustolle, se siirtää sinut seuraavanlaiselle demo sivustolle. https://www.joinhoney.com/coupon-demo. Jossa pääset katsomaan millä tavalla kyseinen JoinHoney loppujen lopuksi toimii!

Ehdottomasti kannattaa katsoa kyseinen informatiivinen tietopaketti. JoinHoney tämän jälkeen siirtää sinut etusivulle, mistä pääset sitten näkemään mahdollisia verkkokauppoja, mistä voi ostaa erilaisia tuotteita!

Jos et tietopakettia lukenut, niin ei mitään hätää! Voit sen aina käydä lukemassa uudestaan ja uudestaan täältä. https://www.joinhoney.com/coupon-demo.

Todennäköisesti JoinHoney- etusivulla näkyy paljon erilaisia verkkokauppoja, joista et ole ikinä kuullutkaan! Siitä syystä siirrytään seuraavaan aiheeseen!

Kannattaako JoinHoney palvelua käyttää?

Sanoinkin jo tuossa, että ostatko sinä ulkomailta olevista verkkokaupoista tuotteita ja palveluita! Jos ostat, niin kyseiselle JoinHoney:lle varmasti löytyy käyttöä.

Jos mahdollisesti ostat esimerkiksi kaupoista nimeltään Ebay, Aliexpress ja Amazon tämä kyseinen JoinHoney tulee olemaan sinun ostajan apuri. Voisi sanoa sinun oikeaksi kädeksi, joka auttaa sinua muuntamaan ostamistasi tuotteista vielä halvempia!

Minkälaista hyötyä rahallisessa mielessä kyseisestä JoinHoney lisäosasta sinulle voidaan ylipäätänsäkin sitten saada? Noh, tietenkin kaikkihan riippuu ihan siitä, että kuinka paljon sinä ostat tuotteita näistä ulkomaalaisista verkkokaupoista.

Yleensä jos ostat Ebay, Aliexpress tai Amazon kaupoista, niin liikutaan yleensä 0,1 – 1% ostamasta tuotteesta. Jos ostat vaikka 100 dollarin tuotteen niin saat sen noin 1€ takaisin. Jossain yhteyksissä voit saada vielä enemmän, mutta yleensä liikutaan todella minimaallisissa rahallisissa hyödyissä Cashback ominaisuudessa.

JoinHoney kuitenkin tarjoaa myös erillisiä kuponkeja, mitä voi käyttää esimerkiksi Domain & Hosting tai ihan tiettyjä tuotetta ostaessa. Tällöin saamasi rahallinen hyöty voi olla kymmeniä dollareita! JoinHoney:n listaamissa verkkokaupoissa voi muutoinkin olla omia kuponkeja jaossa, joita ei muulta ole mahdollista saada!

Jos halutaan JoinHoneylla saada maksimaallista hyötyä, niin suosittelen tätä lisäosaa käytettäväksi lämpimästi vaikka jollekin elektroniikka pien yrittäjälle, joka ostaa esimerkiksi tietokoneisiin varaosia Ebay verkkokaupasta! Monet osat ovat muutoinkin todella hintavia ja tätä lisäosa sovellusta käyttäen tämmöinen pienyrittäjä voi saada kivasti vaikka pientä 30 – 100 dollarin hyötyä vuosittain Cashback- ominaisuudella.

Normaalille kuluttajalle, ehkä tämmöiset kuponki tarjoukset voivat olla paras mahdollinen tapa saada hyötyä kyseisestä JoinHoney palvelusta, eikä sinällään Cashback- ominaisuus ole järkevä heille. Koska liikutaan kuitenkin niin pienissä hinnallisissa määreissä.

Ei kuitenkaan kannata luovuttaa kyseisen JoinHoney:n kanssa vielä!

Mikä on HoneyGold?

HoneyGold on JoinHoney palveluun rakennettu palkitsemisohjelma, jossa voit ansaita lahjakortteja verkkokauppoihin! Tämä kyseinen palkitsemisohjelma toimii siten, että kun ostat jostain verkkokaupasta joitain tuotteita tai palveluita. Sinä ansaitset HoneyGold – kultaa, joka näkyy pisteinä JoinHoney palvelussa.

Nämä kyseiset HoneyGold pisteet pystyt sitten muuttamaan lahjakorteiksi esimerkiksi Zalando, Amazon tai Ticketmaster verkkokauppoihin. Elikkä mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat pisteitä jotka voidaan siten muuntaa lahjakorteiksi.

Sinä saat siis kolmenlaista hyötyä JoinHoney sivustolta!

  • Kuponkeja, jotka oikeuttavat halvempaan hintaan.
  • Cashback, tietty osa ostetun tuotteen rahallisesta arvosta takaisin.
  • HoneyGold, pisteitä jotka voidaan muuntaa lahjakortiksi.

JoinHoney lisäosalla voidaan siis saada todella hyvää hyötyä ostaessa tavaroita ja palveluita verkkokaupoista!

Siirry sinäkin JoinHoney maailmaan!

Toivottavasti Mikä on JoinHoney & Miten sitä käytetään – artikkelistani oli sinulle jonkinlaista hyötyä tai se avasi sinulle uusia ajatuksia! Näen itse ainakin JoinHoney tyyppisen lisäosa palvelun hyödyllisenä, ei ehkä meille jokaiselle tarkoitettuna, mutta kuitenkin ostamisen tehostajana!

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: