Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta, Kuinka voit rekisteröityä Amazon verkkokauppaan ja mitä sinun kannattaa ymmärtää kyseisestä verkkokaupasta. Tässä artikkelissa vastaamme ja pyrimme tutkimaan erilaisia Amazon verkkokauppa ongelma tilanteita ja ratkaisuja.

Otsikot ja aiheet artikkelissa ovat seuraavat:

  • Amazon tilin luonti ja rekisteröinti!
  • Amazon verkkokaupan ymmärtäminen!
  • Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Muista lukea myös muut Amazon verkkokauppaan liittyvät kirjoitukset tältä juhamattiniskasaari – sivulta, jotka ovat – Kuinka löydät halvimman tuotteen Amazon verkkokaupasta? ja Miksi kannattaa ostaa Amazonin Verkkokaupasta?


Amazon tilin luonti ja rekisteröinti!

Ensiksi järkevintä Amazon verkkokauppaan on rekisteröityä! Tämä mahdollistaa sinulle parhaimman mahdollisimman osto kokemuksen kyseisessä verkkokaupassa ja saat paremman tietoisuuden erilaisista tuotteista. On suositeltavaa, että rekisteröidyt Amazoniin pääsivun kautta (Amazon.com), etkä tässä vaiheessa vielä yritä mennä muihin Amazonin verkkokauppa sivustoihin! esim. co.uk tai .de Amazon hallinnointi sivustoihin. Näistä lisää sitten seuraavissa vaiheissa!

Amazon tilin luonti on ilmaista ja todella helppoa! Tarvitset vain tilinluomiseen käyttäjänimen – nimen, salasanan ja sähköpostin! Suosittelen tässä vaiheessa aukaisemaan vaikka erilliselle välilehdelle sähköpostisi, koska tulet tarvitsemaan sitä ihan kohta.

Seuraavassa vaiheessa Amazoniin rekisteröinnistä!

Suuntaa itsesi Amazon.com verkkosivuille!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Huomaat erilaisia valikkoja ja todennäköisesti huomaatkin varmasti myynti tuotteita sivun etusivulla! Suuntaa katseesi ylös oikealle!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Valitse sivun oikealla ylhäällä Hello, Sign In – Account & Lists ja valitse sieltä New Customer Start Here!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Nyt pääsit Amazon tilin rekisteröinti vaiheeseen! Johon voit täyttää nimesi tai käyttäjänimesi mitä haluat käyttää sivulla. Täytä myös sähköpostiosoitteesi ja laadi vahva salasana! Paina Create your Amazon account!

Seuraavaksi ilmestyy seuraavanlainen kohta:

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Amazon pyytää tässä vaiheessa erillistä OTP- nimistä OneTime numero yhdistelmä salasanaa, jonka Amazon on lähettänyt automaattisesti sinun asettamaan sähköpostiosoitteeseen! Tällä menetelmällä Amazon siis vahvistaa käyttämäsi sähköpostiosoitteen!

Suuntaa siis sähköpostiisi!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Amazon on todennäköisesti lähettänyt sinulle vastaavanlaisen ylläolevan viestin, josta löytyy henkilökohtainen koodisi tätä rekisteröintiä varten! Kopioi koodi ja liitä se Verify email address ilmoituksen Enter OTP kohtaan! Paina tämän jälkeen Create your Amazon Account!

Odota hetki ja seuraavaksi tapahtuu seuraavasti!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Amazon todennäköisesti siirtää sinut seuraavalle sivulle ja huomaatkin, että etusivu on muuttunut! Pääset ylhäällä oikealla olevasta osiosta katsomaan ja myös muuttamaan tietojasi!

Amazon tili on siis nyt luotu, eikö ollutkin todella helppoa ja yksinkertaista!


Amazon verkkokaupan ymmärtäminen?

Ostaminenkin on todella helppoa, mutta ensiksi kun alkaa Amazonin tuotteita katsomaan tai edes hakemaankaan, täytyy ymmärtää Amazonin verkkokauppaa yleisellä tasolla! Amazon verkkokauppahan on siis eräänlainen keidas, mistä löytyy miljoonia erilaisia tuotteita ja näitä tuotteita sitten myyvät yritykset, toiminimet, ihmiset ja Dropshipperit (jälleenmyyjät).

Pääpiirteittäin Amazon verkkokauppahan on maailmanlaajuinen, mutta siellä olevat tuotteet kuitenkin ovat päälähtöisesti suunnattu USA:laisille kuluttajille! Siitä syystä, valitettavasti monet Amazonissa toimintaansa harjoittavat henkilöt eivät lähetä välttämättä mitään tuotteitaan EU:n alueelle, Aasiaan tai ylipäätänsäkkään Suomeen. Syitä on monia, mutta päälähtöisesti syy on verotus ja postikulut! Amazon verkkokaupan erilaisia toimintoja ja tuotteiden lähestystä on helpompi toimittaa USA:laisille kuluttajille. Amazon on siitä syystä todella suosittu verkkokauppa USA:ssa.

Amazonista kuitenkin pystyy EU- kansalaiset ja Suomalaiset kuluttajat ostamaan tuotteita, mutta eriävin sääntöjen ja isompien postikulujen myötä. Tästä syystä Amazon verkkokauppa on rakentanut ja synnyttänyt uusia ”kauppayhteisöjä”, missä EU – Suomalaiset pystyvät tuotteita täten ostamaan! Nämä kauppayhteisöt ovat nimeltään amazon.de ja amazon.co.uk. Näistä sivuista varsinkin EU- kansalaiset voivat haluamiaan tuotteitaan ostaa, kuitenkin valitettavasti tällöinkin kaikki tuotteet eivät ole saatavilla varsinkaan Suomalaisille. Mutta isompi mahdollisuus kuitenkin mahdollistetaan .de ja co.uk sivuja käyttäen.

  • Amazon.com sivuillahan pääasiallinen kieli myöskin on Englanti, mutta rahayksikkö tuotteissa on sitten Yhdysvaltain Dollari $.

Kerroinkin alussa kehoittaen, että tee Amazon tili heidän pääsivuillaan! Sillä tavallaan ei ole merkitystä, missä Amazonin sivuilla sen tilin teet, koska nämä kaikki sivut kuitenkin ovat omanlaisessa yhteisessä symbioosissa. Lähtökohtaisesti kuitenkin tilin tekeminen on helpompi tehdä Englannin kielisessä käyttäjäalustassa, kuin Saksankielisessä! Kun rekisteröidyt Amazonin pääsivuilla, niin sinulle myös mahdollistuu Affiliate myynti helpommin. Jos haluat vaikka esimerkiksi myydä tuotteita Amazonin verkkokaupasta, haluat tienata rahaa ja jne..

Näistä kaikista kauppayhteisöistä löytyy moneltakin osin samaiset tuotteet, mutta niinkuin kerroin, niin kaikki myyjät eivät lähetä tuotteita kaikille maailmanlaajuisesti! Välttämättä amazon.co.uk alla olevat toimijat eivät myöskään lähetä tuotteita Suomeen ollenkaan ja siitä syystä varsinkin Suomalaiset kannattaa keskittää ostamisensa Saksankieliseen kauppayhteisöön (Amazon.de).

Valitettavasti tämä aiheuttaa sitten omat ongelmansa varsinkin kielen ymmärtämiseen ja sivun ulkoasu pitääkin muuttaa Saksankielisestä – Englanninkieleen! Se on todella helppoa ja tämän voit tehdä painamalla sivun ylhäällä oikealla kielen valintaa vaihtamalla.

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Tässä vaiheessa pystyt sitten paremmin ymmärtämään ja löytämään haluamiasi tuotteita! Valitettavasti kuitenkin, jotkut sanat eivät käänny oikein ja voit huomata erilaisia kieliopillisiä virheitä. Nämä eivät vaikuta kuitenkaan tuotteiden hintaan.

Seuraavassa osiossa sitten lähdetään selvittämään kuinka sitten ostaa Amazon verkkokaupasta?


Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Tuotteiden ostaminenhan on todella helppoa, mutta tuotteiden löytäminen tietenkin voi aiheuttaa omat ongelmansa ja siihen kestää tietenkin todella kauan aikaa! Tässä meidän esimerkissä kuitenkin näytämme kuinka ostotapahtuma onnistuu ilman sitä oikean tuotteen löytämistä!

Kuinka ostaa Amazon verkkokaupasta?

Me tämän artikkelin esimerkin myötä, valitsimme ja löysimme Harry Potter lautapelin! Joka oman valintansa ja ajan käytön jälkeen lupautui muodostuvan todella hyväksi valinnaksi.

Ostotapahtuma onnistuu helposti ja yksinkertaisesti painamalla Buy It Now painiketta!

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Amazon siirtää sinut automaattisesti seuraavalle sivulle, missä pystyt täyttämään lähetys tietosi! Jokseenkin tämä voi vaikuttaa vaikealta, koska yleisesti tällaisia kysymyksiä ei kysytä Suomalaisissa verkkokaupoissa ollenkaan!

Kyseiseen lomakkeeseen ei tarvita kuin nimi, osoite, maa, puhelinnumero ja jos haluat lisätä muita tietoja vapaasti! Yleisesti toimituksenhan tekee paikallinen Suomessa toimiva posti, matkahuolto tai joku muu DHL – PostNord toimija. Joka tarvitsee yleensä sen puhelinnumeron, mihin kuljettaja soittaa! (Oletko kotona, voiko paketin toimittaa tuolloin ja tällöin).

Elikkä muista ehdottomasti täyttää oikea puhelinnumero ja varsinkin +358 päätteellä.

Kun olet täyttänyt tietosi niin paina Continue.

Kuinka ostaa Amazon Verkkokaupasta?

Amazon siirtää sinut tässä vaiheessa valitsemaan haluamasi maksu menetelmä! Sinulta voi löytyä Amazon lahjakortti tai sitten käytät tutulla ja turvallisella luottokorttimaksulla Credit Cards.

Paina Add Card ja lisää korttitietosi, mistä maksu tulee ottaa! Paina tämän jälkeen Continue ja Amazon siirtää sinut vahvistamaan tilauksesi ja näyttää yhteenvedon!

Paina Place your Order painiketta ja tilaus on tämän jälkeen tehty! Amazon lähettää sinulle sähköpostiin kuittauksen ja kuitin! Sinulla on noin 30 minuuttia aikaa peruuttaa kauppa jos näin haluat tehdä! Sen osalta, ei ole siis mitään hätää, jos teit jonkin virheen ja haluat peruuttaa ostoksesi!

Kuinka ostaa Amazon verkkokaupasta?

Tilauksesi tulee myös olemaan Your Account osiossa ja siellä Your Order. Mistä pääset näkemään tilauksesi suhteen liittyvät tiedot ja yhteenvedon.

Tilaaminen on siis Amazon verkkokaupasta helppoa! Tietenkin vaikeuksia ja ongelmia voi aiheutua postikulujen määrittämisessä ja ymmärtämisessä, mutta Amazon kuitenkin nämä tiedot näyttää tuotteiden alla asianmukaisesti! Uskon, että mahdollisesti ongelmat voi tulla juurikin postikulujen ja maksuvaiheessa olevien tietojen laittaminen, mutta asiat selkenevät ajan kanssa.

Toivottavasti ohjeestani ja neuvoistani oli sinulle hyötyä! Muista lukea myös muut ohjeet Amazon Verkkokauppaan liittyen esimerkiksi alla olevista linkeistä!

Kuinka löydät halvimman tuotteen Amazon verkkokaupasta?

Miksi kannattaa ostaa Amazonin Verkkokaupasta?

Ei mulla muuta tällä kertaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: